İlk wonna yetişemedik 2.de destekçiniz, bol şans@NoEscapE Paylaşım için tekrardan teşekkürler dost,, başlayalım şansımız bol olsun
1,5 roll sahibi 500 dağıtım
Bol bol şanslar@NoEscapE Paylaşım için tekrardan teşekkürler dost,, başlayalım şansımız bol olsun
Teşekkürler dost 🙏İlk wonna yetişemedik 2.de destekçiniz, bol şans
🙏🥰Bol bol şanslar
Çok sevindim dost kayiplar uzak olsun artıkDün çok kaybettim hep tek maçtan 50 k gitti nerdeyse bugün aldık geri kayıp bonusla kafam rahatladı![]()
İşte bu geri dönüşler hep çok iyi gelir yarısını borçlara dağıt kalan yarışı kasa küçük küçük devam et gelenle yine borclara yönel büyük gittimiz zaman her zaman hüsranDün çok kaybettim hep tek maçtan 50 k gitti nerdeyse bugün aldık geri kayıp bonusla kafam rahatladı![]()
Dost zaten borçları vermiştim ama elde kalmamıştıİşte bu geri dönüşler hep çok iyi gelir yarısını borçlara dağıt kalan yarışı kasa küçük küçük devam et gelenle yine borclara yönel büyük gittimiz zaman her zaman hüsran
bol şans@NoEscapE Paylaşım için tekrardan teşekkürler dost,, başlayalım şansımız bol olsun
O zaman tadından yennmez biz kumarxi adamız sana tavsiye hesapta paranın yarijsi tut kalan yarışı nakit yanında kalsın çünkü bir hırs geldimi o içinde para bitene kadar devam ederiz daha sonra 2-3 gün kendimize gelemeyiz 500-1 k ile herkes birşeyler yapmıştır küçük kasada iş görürDost zaten borçları vermiştim ama elde kalmamıştı![]()
DEVAMKEEEEE2.ADİM ilk 20 dakikada gelir düşüncesimdeyim gündüzden irdeledıgım bir maçtı,ilk 20 dakika çok önemli içeri alırsak aynı maça 1,5 üst devam edicem 🙏 şansımız bol olsun 2 dakika sigara molası 🥳
Yazdın gibi gelsin dost2.ADİM ilk 20 dakikada gelir düşüncesindeyim gündüzden irdeledıgım bir maçtı,ilk 20 dakika çok önemli içeri alırsak aynı maça 1,5 üst devam edicem 🙏 şansımız bol olsun 2 dakika sigara molası 🥳
Teşekkürler Dost var ol senYazdın gibi gelsin dost