http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling sahgec09 / Kasa 500 Hedef 3,5 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,084
12,918
113
Kadınlar helal size 🥳

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,684
5,670
113
Dün çok kaybettim hep tek maçtan 50 k gitti nerdeyse bugün aldık geri kayıp bonusla kafam rahatladı :)
İşte bu geri dönüşler hep çok iyi gelir yarısını borçlara dağıt kalan yarışı kasa küçük küçük devam et gelenle yine borclara yönel büyük gittimiz zaman her zaman hüsran

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,684
5,670
113
Dost zaten borçları vermiştim ama elde kalmamıştı :)
O zaman tadından yennmez biz kumarxi adamız sana tavsiye hesapta paranın yarijsi tut kalan yarışı nakit yanında kalsın çünkü bir hırs geldimi o içinde para bitene kadar devam ederiz daha sonra 2-3 gün kendimize gelemeyiz 500-1 k ile herkes birşeyler yapmıştır küçük kasada iş görür

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,084
12,918
113
2.ADİM ilk 20 dakikada gelir düşüncesindeyim gündüzden irdeledıgım bir maçtı,ilk 20 dakika çok önemli içeri alırsak aynı maça 1,5 üst devam edicem 🙏 şansımız bol olsun 2 dakika sigara molası 🥳

Ekli dosyalar

ahmetc10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,424
7,839
113
2.ADİM ilk 20 dakikada gelir düşüncesimdeyim gündüzden irdeledıgım bir maçtı,ilk 20 dakika çok önemli içeri alırsak aynı maça 1,5 üst devam edicem 🙏 şansımız bol olsun 2 dakika sigara molası 🥳
DEVAMKEEEEE

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,684
5,670
113
2.ADİM ilk 20 dakikada gelir düşüncesindeyim gündüzden irdeledıgım bir maçtı,ilk 20 dakika çok önemli içeri alırsak aynı maça 1,5 üst devam edicem 🙏 şansımız bol olsun 2 dakika sigara molası 🥳
Yazdın gibi gelsin dost

ahmetc10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,424
7,839
113
erkenden atın gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...