İlk adım güzeldi valla sağlık olsun Beşiktaş maçından kaldırirsin artıkNasıl bir maça denk geldiysek olmaz dostlar
Vaktimiz boş dost musaitsen ufaktan bir kasa at zararını çıkartalım işten vikana kadarNasıl bir maça denk geldiysek olmaz dostlar
Sağlık olsun dostNasıl bir maça denk geldiysek olmaz dostlar
Öyle yapacaktım dost bir adım daha yapıp olmadı lanet bir maça denk geldik,ilk adımın güzelliğine yakışmadıİlk adım güzeldi valla sağlık olsun Beşiktaş maçından kaldırirsin artık![]()
Evet ya çok şahane bir baslangic yapmıştım oysaÖyle yapacaktım dost bir adım daha yapıp olmadı lanet bir maça denk geldik,ilk adımın güzelliğine yakışmadı
Haydi bol sans o zamanOysaki oynamamız gereken Ukrayna maçı buymuş yeniden başlıyoruz dostum 😂🔥🔥🔥
ADIM 1
Ekli dosyayı görüntüle 849280
Bol şans dostumOysaki oynamamız gereken Ukrayna maçı buymuş yeniden başlıyoruz dostum 😂🔥🔥🔥
ADIM 1
Varol dostum ☘ 🙏🏻Haydi bol sans o zaman
Varol dostum 🙏🏻 🙏🏻☘Bol şans dostum
Sen yasiyon mu la bol sansOysaki oynamamız gereken Ukrayna maçı buymuş yeniden başlıyoruz dostum 😂🔥🔥🔥
ADIM 1
Ee gol gelmişOysaki oynamamız gereken Ukrayna maçı buymuş yeniden başlıyoruz dostum 😂🔥🔥🔥
ADIM 1
😂 Yaşamaya çalışıyorum,Sen yasiyon mu la bol sans
Bol şanslar dostOysaki oynamamız gereken Ukrayna maçı buymuş yeniden başlıyoruz dostum 😂🔥🔥🔥
ADIM 1
Hepimiz oyle kanka 😆haydi sen kazan bari guzel kupon😂 Yaşamaya çalışıyorum,