- 42,431
- 41,378
- 113
Forumdaki herkesin kazanınca ulaşacağı listesindeki 1 numarayim
aslında en azından kazanana kadar 
Kolay gelsin dostNeyse beyler herkese bol şans benim işe gitme saatim geldi malesef
Hayırlı işler dostNeyse beyler herkese bol şans benim işe gitme saatim geldi malesef
Ne zaman istersen baş tacisin dost sana can fedaHayırlı işler dost
Birgün döner yemek nasip olur insallah
Bu olmadı ne dost umarım hakkında güzel şeyler olurDostlar çalışıyorum müsait vakitte bakarım,bir de bok gibi haber aldım hayy rolüne diyeceğim cinsten boş verin yaa
Çekim yapıp 400 atayım dostum rolü devam ettir sen olur mu hiç bir sikim yapasim kalmadı 🥺🥺Bu olmadı ne dost umarım hakkında güzel şeyler olur
Saglikla ilgili bi durum olmasinda her seyin caresi var dostDostlar çalışıyorum müsait vakitte bakarım,bir de bok gibi haber aldım hayy rolüne diyeceğim cinsten boş verin yaa
Ne oldu dost hayırdırÇekim yapıp 400 atayım dostum rolü devam ettir sen olur mu hiç bir sikim yapasim kalmadı 🥺🥺
Olur dostta sen iyi değilsen hiç ugrasyalim dost biz seni biliyoruz sen bizi sıkıntı olmaz sen sikintini gider önce biz seni yadorgayacak değilizÇekim yapıp 400 atayım dostum rolü devam ettir sen olur mu hiç bir sikim yapasim kalmadı 🥺🥺
Bol şansOysaki oynamamız gereken Ukrayna maçı buymuş yeniden başlıyoruz dostum 😂🔥🔥🔥
ADIM 1
Ekli dosyayı görüntüle 849280
Tabii dost kimsenim aklina aksi gelmemistir zstenOlur dostta sen iyi değilsen hiç ugrasyalim dost biz seni biliyoruz sen bizi sıkıntı olmaz sen sikintini gider önce biz seni yadorgayacak değiliz
Koyu bir durum olmasın inşallah dostÇekim yapıp 400 atayım dostum rolü devam ettir sen olur mu hiç bir sikim yapasim kalmadı 🥺🥺
Öyle dost tabi kötü haberleri sevmiyorum yaTabii dost kimsenim aklina aksi gelmemistir zsten
Bilmiyorum ki açıklama yapmadı umarım duzelirKoyu bir durum olmasın inşallah dost
Geçmiş olsunSağlık meselesi dostlar üzücü bir haber aldım, hakkınızı helal edin @Beşiktaş dosta 400 atıyorum rol yarım kalmasın başarılı olursa başından beri konuyu takip edenler arasında paylaşır,