- 1,304
- 604
- 113
Kazanan kasa oldu KARAHANLI
Aynen dostum üzdü ama ne yapalım 🥺Beceriksiz ve bencilikten gitdi
Senin zaten msjlarda gelmesini istemediğin belliydi awKazanan kasa oldu KARAHANLI
Sakin sakin dedin bize olmadi bakSenin zaten msjlarda gelmesini istemediğin belliydi aw
Knk sabırlı değilsiniz doğru maçı bekleyin her zamanSenin zaten msjlarda gelmesini istemediğin belliydi aw
Ne alakası var sen benim msjlarima neden kizdim koyuyonKnk sabırlı değilsiniz doğru maçı bekleyin her zaman
Abi kuponu ben yapmadım kiSakin sakin dedin bize olmadi bak
Yanlış yorum yapan herkese o işareti yapıyorumNe alakası var sen benim msjlarima neden kizdim koyuyon
Seni mi alintiladim sen niye alindin 🤣Abi kuponu ben yapmadım ki
Ne yanlış yorumuYanlış yorum yapan herkese o işareti yapıyorum
Gönderilerini şuan hatırlamıyorumNe yanlış yorumu
Pardon reisSeni mi alintiladim sen niye alindin 🤣
Hatırla bakalım yaz ne yanlış yorumu varmış bizde görelimGönderilerini şuan hatırlamıyorum
55 k yorum yapmışsın gönderilerin kısıtlı herkese açık olsan daha iyi olur🤝Hatırla bakalım yaz ne yanlış yorumu varmış bizde görelim
Sana mı sorucam bilader ne yazıp ne yapacağımı sen kimsin lebrammm55 k yorum yapmışsın gönderilerin kısıtlı herkese açık olsan daha iyi olur🤝
Bolsans sezoKayıp bonusu ile birşeyler denedim gelirse kaldığımız yerden son adım devam yaparız 🙏
Ekli dosyayı görüntüle 764622
Bol şanslar dostKayıp bonusu ile birşeyler denedim gelirse kaldığımız yerden son adım devam yaparız 🙏
Ekli dosyayı görüntüle 764622