- 79,971
- 79,592
- 21,113
Küfür edip , banlanmak isteyen direk gelsin bana söylesin laf çarpıtmayın birbirinize
Reis ben dün banlandım arkadaşda 1 günlük banlansın bakalim küfür edebiliyor muKüfür edip , banlanmak isteyen direk gelsin bana söylesin laf çarpıtmayın birbirinize
Karı gibi yönetime bildirmi yaptı üstad lebram kufurmu ineliyici laf sokmalarini da sadece bana değil @keskin4455 de yaptı yani kendisi kafasına göre kızgın kafasına göre yorum yapacak sonra manita gibi yönetime bildirip haklı oldugunumu anlaticakKüfür edip , banlanmak isteyen direk gelsin bana söylesin laf çarpıtmayın birbirinize
@Novasky öncelikle karı gibi ne demek ? yönetime bildir seçeneği forumda var ve herkes herşeyi bildirebilir. Herhangi bir üyenin bildirmesiyle sadece daha hızlı görüp kontrol ediyoruz ve karar veriyoruz. Lebram küfür mü diyorsun , ne demek lebram soralım sanaKarı gibi yönetime bildirmi yaptı üstad lebram kufurmu ineliyici laf sokmalarini da sadece bana değil @keskin4455 de yaptı yani kendisi kafasına göre kızgın kafasına göre yorum yapacak sonra manita gibi yönetime bildirip haklı oldugunumu anlaticak
Bir adam öncelikle konuda herkeze satasip ineliyici konuşursa konunun huzurunu bozarsa herkezde ona tepki verir bu kim olursa olsun üstad bunu senin görmen veya üyelerin bildirmesini gerek varmı biz ona küfür etmedik bana yazdığın yorumları sende okursun orada bile üsten üsten konusmalarina cevap verdim küfür hakaret yoktu hatta arkadaşı konudan uzaklastirin diyede sizleri etiketledim olay buraya gelmesin diye@Novasky öncelikle karı gibi ne demek ? yönetime bildir seçeneği forumda var ve herkes herşeyi bildirebilir. Herhangi bir üyenin bildirmesiyle sadece daha hızlı görüp kontrol ediyoruz ve karar veriyoruz. Lebram küfür mü diyorsun , ne demek lebram soralım sana