- 50,488
- 23,751
- 113
HahahahahahahaaDimi amaa😄onu es geçtik Dostum geri kalanlar başaracak umarım
HahahahahahahaaDimi amaa😄onu es geçtik Dostum geri kalanlar başaracak umarım
Burada olanlar hariç, olmayanlara 😄🤭Burada biz varız zaten başka kimse yok ki
Hshshshshshhsha takip etselerdi Kral o zaman ihtiyacı varsa takip ederler bizimBurada olanlar hariç, olmayanlara 😄🤭
Espri olsun dedim MuroDayı ben rol Açamam Vallahi hastaneye gideceğim yarın bugün gidecektim Yol param yok diye gitmedim 11'ine kadar vakti var yarın gitmem lazım
Ambulans çağır hastaneye kaldirt kendini dönüşü de bulursun bi yolDayı ben rol Açamam Vallahi hastaneye gideceğim yarın bugün gidecektim Yol param yok diye gitmedim 11'ine kadar vakti var yarın gitmem lazım
Tamamdır dostum haydi bakalım 🙏☘Kupon gelsin
Sonrasına bakarsin dost
Dostum inan niyetim 2 kişiye ulaşmaktı baktım liste 5 kişi çıkarıldı 3 kişiye ulaşayim dedim ve hiç kimseyi üzmeyelim 5 kişi 250 yapıyoruz 🤗🥰
[/Kardeşim ben 500 ve donunu alabilir miyimDostum inan niyetim 2 kişiye ulaşmaktı baktım liste 5 kişi çıkarıldı 3 kişiye ulaşayim dedim ve hiç kimseyi üzmeyelim 5 kişi 250 yapıyoruz 🤗🥰
Biz boşa mı takip ettik Emek verdik BabayiğitHshshshshshhsha takip etselerdi Kral o zaman ihtiyacı varsa takip ederler bizim
Gibi
Ahaha varolasın😄😄 Canım feda
Sende haklısın dostumda listeyi görünce, yaklaşmamis asil insanlar var,ve gururlu ulasicaz onlara iyilik kazanacak ulenn😄😄🙏Hshshshshshhsha takip etselerdi Kral o zaman ihtiyacı varsa takip ederler bizim
Gibi
Kral baştan beri ben takip etmesem ortalarda görsem Ben de takip etmem zatenSende haklısın dostumda listeyi görünce, yaklaşmamis asil insanlar var,ve gururlu ulasicaz onlara iyilik kazanacak ulenn😄😄🙏
İyi ki seni dinlemedi 15 dk uzadı nerdeyse gene 2.0 bittiSigma üst olmaz mı bu maç
Oyna demedim ki olur mu dedim İyi ki de oynamamış boşİyi ki seni dinlemedi 15 dk uzasi nerdeyse gene 2.0 bitti
Profil fotoğrafını değştir Solskjær i koySende haklısın dostumda listeyi görünce, yaklaşmamis asil insanlar var,ve gururlu ulasicaz onlara iyilik kazanacak ulenn😄😄🙏
O zaman düşük oranlar yatar yüksek oranlar tutarProfil fotoğrafını değştir Solskjær i koy
Sinyalll
Biz hep kalplerdeyizSinyalll