Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling SaHgEc / Kasa 1300 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Olum harbi bossunuz üç beş kişi toplanmış siniz günlük burda onu asiyonuz bunu kesiyonuz evden cikiyonuz mu la ekmek almayada bile olsun çıkabiliyonuz mu evden birinizin mahallesine parkına kadar geldim attığı konuma fissek çıktı perde arkasından izlemiştir gelip bekleyişimi ışıkları kapatıp :)
Arkadaş sen Mamakta mi oturuyorsun

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,536
17,483
113
Olum harbi bossunuz üç beş kişi toplanmış siniz günlük burda onu asiyonuz bunu kesiyonuz evden cikiyonuz mu la ekmek almayada bile olsun çıkabiliyonuz mu evden birinizin mahallesine parkına kadar geldim attığı konuma fissek çıktı perde arkasından izlemiştir gelip bekleyişimi ışıkları kapatıp :)
Sen kumarda kaybetmekten beynini yemişsin bilader geçmiş olsun

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,020
22,459
113
@Shellac buna ban atin artık bu nedir ya bu insanlara saygıyı edebi bizmi öğretecez her konuda bu sekil insanlar çıkıp neden bu forumun huzurunu bozuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...