- 50,481
- 23,748
- 113
Olay yeri inceleme ne oluyor burada
Kesene bereket reisGeceye bir şarkı bırakıp ben gidiyorum 🔥🔥🔥
Gece vuslat demek ama gidemem diyoruz...
ılkay akkaya ah sensiz bılmıyorsan onu da dınle mutlakaGeceye bir şarkı bırakıp ben gidiyorum 🔥🔥🔥
Gece vuslat demek ama gidemem diyoruz...
Normalde içinden geçmesi lazımUlan goais ye bir tane ya da at
Böyle bir şey yok ya bir gole girdik ilk yere atması lazımNormalde içinden geçmesi lazım
gol beklentısı 0.03 su ana kadar taraf mı oynadın golu yoksa ılk yarı 0.5 ust muBöyle bir şey yok ya bir gole girdik ilk yere atması lazım
Aynen,atar diye umut ediyorum,,bakalımmBöyle bir şey yok ya bir gole girdik ilk yere atması lazım
vara gıttı hakemBöyle bir şey yok ya bir gole girdik ilk yere atması lazım
Taraf değil kim atarsa atsıngol beklentısı 0.03 su ana kadar taraf mı oynadın golu yoksa ılk yarı 0.5 ust mu
İnşallah penaltı verir yavara gıttı hakem
gol sayılarına baktım çok az atıp yemıs ıkı takımda atarlar ınsallah ılk yarıTaraf değil kim atarsa atsın
bısey cıkmadı vardan maalesefİnşallah penaltı verir ya
Arkadaş sen kime yazıyorsun bunları sana ne lazım, yerine göre mafya yerine göre şair ne bileyim,ne istersen yani seni ne rahatsız etti hı ,neyse diyelim seninde gecen güzel olsunŞair oldu şimdi debende güzel bir laf biliyomda bende kalsın bı mafya bı şair yanar dönerlik iyi ama kim bilir daha ne tarafa dönersin seninde geçen güzel olsun kardas
Sanki deplasmanı ilk yere atacakbısey cıkmadı vardan maalesef
ızlıyorum da orta sahaları cok kalabalık tutuyorlar bende evden beklıyorum goluSanki deplasmanı ilk yere atacak