- 31,262
- 28,841
- 113
Şaka yapiom yav gelse de atma3. Çeyrek devam ediyor gelmedi ki
Şaka yapiom yav gelse de atma3. Çeyrek devam ediyor gelmedi ki
Kupon losmu oldu acaba bilemedim ki şimdi gmetin lerden her zaman tirsarim@Erhan2121 qmetin niye hâlâ atmadı 135 liramizi
Kesınlıkle mantıklı dostKonu sahiplerine engelleme yetkisi gelsin istemediği kişi konuya yazamasin
Ben istiyorumŞaka yapiom yav gelse de atma
Maalesef,,Adminler gelsinde şunu banlasın yav papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor
sabaha kaldı o iş. Rüyalar alemindelerdir onlar şimdiAdminler gelsinde şunu banlasın yav papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor
Nasılsa Basgeç den ödülü aldık diyorsunŞaka yapiom yav gelse de atma
Ya şuna bı deneme bonusu veren site soyleyinde gitsin aqOoo abi sen mafyasin demi özür dilerim enayi tokatlamak yazmaya benzemez çeyrek maya
uyu dostum bak keyfıne gecen guzel olsunDostlar görüşte yazmadığımi sakın düşünmeyin sevmem öyle şeyi bilen bilir migren artı göz 🙏 yarın sakin kafayla buraya bakicam yine emekler karşılıksız kalmaz Ege dostumuz gereken kişileri seçti
Gelmiş yavru tebrikler. Haftasonu güzel maçlar var sakin sakin oynaTek adım gelirse paylaşıyoruz 🤗🙏
Ekli dosyayı görüntüle 789679
adamsınİsimleri söyledim o da bi bakacak eksik gedik varsa diye, kendim dahil 8 kişi anca çıkarttım beyler çoğu kişi bol şans ve gol yazmış onları dahil etmedim.
kesene bereket abi cansınDostlar görüşte yazmadığımi sakın düşünmeyin sevmem öyle şeyi bilen bilir migren artı göz 🙏 yarın sakin kafayla buraya bakicam yine emekler karşılıksız kalmaz Ege dostumuz gereken kişileri seçti
En güzel bol şans i ben yazdımİsimleri söyledim o da bi bakacak eksik gedik varsa diye, kendim dahil 8 kişi anca çıkarttım beyler çoğu kişi bol şans ve gol yazmış onları dahil etmedim.
Ben varmıyım dostİsimleri söyledim o da bi bakacak eksik gedik varsa diye, kendim dahil 8 kişi anca çıkarttım beyler çoğu kişi bol şans ve gol yazmış onları dahil etmedim.
adam küfür ediyor knkadostum tamam sen adamsın. En yürekli olan da sensin uzatma artık.