- 31,262
- 28,841
- 113
Egeeeeeeeeeee
Bu çakal dolandırıcı buna ödül vermeyinnGol tebriklerr dost
Radar gibisin aynıBu çakal dolandırıcı buna ödül vermeyinn
dep atıyodu bı tane daha kotu vurduBu maç 2-2 de olur bence ilk yarı
Bal hocamEgeeeeeeeeeee
Valla iyi maç kanksdep atıyodu bı tane daha kotu vurdu
Ooo iyisin o zaman tbrkler diyorum.bama ulaşmak istersen utanilcak bişey yok 😁Başardık Serdar abim 🤗🙏🥰
Ödül isteyen kim enayi ağzını bozma gece karşıma çıkmaya yüreğin yetmedi diye burdan boş konuşma mahallene kadar geldim unutmaBu çakal dolandırıcı buna ödül vermeyinn
Gelmos bile puabaGelirse erhan ve @Fterim1905 hoca 130 ar TL cik
Gece gece hönkürdümBu çakal dolandırıcı buna ödül vermeyinn
hızlı bayagı normalde gole gırılır en az 2 gol daha olur gıbı dostumValla iyi maç kanks
Varım dedik yaaaaDostlar gözlerimden rahatsız olduğumu Dostlar bilir Ege dedim yok sanırım Fatih hocama ya da Serdar abiye atalım 2600 10 kişiye 250 uygun mudur?
Ege var dost cevap verdiDostlar gözlerimden rahatsız olduğumu Dostlar bilir Ege dedim yok sanırım Fatih hocama ya da Serdar abiye atalım 2600 10 kişiye 250 uygun mudur?
Burda burda gider mi hiç bi yere🤣🤣🤣Dostlar gözlerimden rahatsız olduğumu Dostlar bilir Ege dedim yok sanırım Fatih hocama ya da Serdar abiye atalım 2600 10 kişiye 250 uygun mudur?
Sana ulaşmaz isem utanırım abi 😀🙈Ooo iyisin o zaman tbrkler diyorum.bama ulaşmak istersen utanilcak bişey yok 😁
10 kişi 250 iyidir abiDostlar gözlerimden rahatsız olduğumu Dostlar bilir Ege dedim yok sanırım Fatih hocama ya da Serdar abiye atalım 2600 10 kişiye 250 uygun mudur?