- 30,944
- 11,333
- 113
🙏🥺Olmayınca olmuyor @SaHgEc sağlık olsun zorlama dost
🙏🥺Olmayınca olmuyor @SaHgEc sağlık olsun zorlama dost
Fatihcigim Şuna bi baksana gelmiş mi benim gözler pek görmüyorBoşver zaten yatacak bahsin
Uyku tutmadımi hocamHoşbulduk kardeşim
Tuttu ra gireyimNesinenin resmi sitesinden, tutturdan vs izleyebilion sanırım. Kaçak olarak ise taraftarium
324 lira kazancı gördükten sonra ekranı kapattım kardeşim kusura bakmaFatihcigim Şuna bi baksana gelmiş mi benim gözler pek görmüyor
O zaman kupon yapmadan dağıtım yap güzel kardeşim kuponlar hep los oluyor zaten puahahSon bir vuruş yapalım 🙄ben çok geceler parasızlıktan değil ama yalnızlıktan çok üşüdüm bugün dostlara el uzatıp üşümesinler istiyorum,🙏🥺
Hiç gelmedi ki dost. Sen?Uyku tutmadımi hocam
TebriklerFatihcigim Şuna bi baksana gelmiş mi benim gözler pek görmüyor
Evi inlettimO zaman kupon yapmadan dağıtım yap güzel kardeşim kuponlar hep los oluyor zaten puahah
Fazla da açılma dostum. Şansın bol olsun.Son bir vuruş yapalım 🙄ben çok geceler parasızlıktan değil ama yalnızlıktan çok üşüdüm bugün dostlara el uzatıp üşümesinler istiyorum,🙏🥺
Dışardaydim yeni eve geçtim vallaHiç gelmedi ki dost. Sen?
Son bir şarkı çal bakalımSon bir vuruş yapalım 🙄ben çok geceler parasızlıktan değil ama yalnızlıktan çok üşüdüm bugün dostlara el uzatıp üşümesinler istiyorum,🙏🥺
Bu saatte dışarda nabion dost sorması ayıpDışardaydim yeni eve geçtim valla
Son bir vuruş yapalım 🙄ben çok geceler parasızlıktan değil ama yalnızlıktan çok üşüdüm bugün dostlara el uzatıp üşümesinler istiyorum,🙏🥺
Bu sefer kırılır inşallah bol şanslar dostSon bir vuruş yapalım 🙄ben çok geceler parasızlıktan değil ama yalnızlıktan çok üşüdüm bugün dostlara el uzatıp üşümesinler istiyorum,🙏🥺
MK tuttura bak hele sen maçı izlemek için son 1 yatırım yapman gerekli diyorEvi inlettim
Ya kanka senin gibi bı adami nasıl üzüyorlar aqSon bir vuruş yapalım 🙄ben çok geceler parasızlıktan değil ama yalnızlıktan çok üşüdüm bugün dostlara el uzatıp üşümesinler istiyorum,🙏🥺
Vuruş yapacağına peluş battaniye alda üstünü ört üşümeSon bir vuruş yapalım 🙄ben çok geceler parasızlıktan değil ama yalnızlıktan çok üşüdüm bugün dostlara el uzatıp üşümesinler istiyorum,🙏🥺
İçeride 1 kuruş bile bırakmazsan müstahak sana awMK tuttura bak hele sen maçı izlemek için son 1 yatırım yapman gerekli diyor