- 14,934
- 5,122
- 113
Yüce gönüllüsun dost yanlış atsan bile eksik alıyorsun6500 lira nerden geldi diyosan ben attım yanlışlıkla 1500 u trasla 5000 i ativer
Yüce gönüllüsun dost yanlış atsan bile eksik alıyorsun6500 lira nerden geldi diyosan ben attım yanlışlıkla 1500 u trasla 5000 i ativer
Bizde böyle dost 😂😂😂1 saatde 26 sayfa nasil yazdiniz aw
Basket olunca böyle 😂1 saatde 26 sayfa nasil yazdiniz aw
Tebrikler ben kaçar bu gün takip sona erdi herkes bol sansYounga maç boyu sövdüm son saniye yaptı babalığını
Bankalar hesaptaki paraları alma diye seni sokmuyor dost 😂😂😂Her neyse dostlar ite kalkada olsa kupon kazandı.Bankalara giremiyorum girebildiğim bi Ziraat bank var oda boş.Çekim verdim 1xBet çok geç ödüyor havalede.Ben destek olan bir kaç arkadaşa ulaşacağım sonra
Hakkıdır dost 5 6 ay önce daha önce papaz olduğum biri bana 500 lira göndermiş şaşırdım baktım 20 dk sonra yazdı forumdan yanlışlıkla attım diye yanlışlıkla falan havale yapılmaz bizi denedi harcayip kaybedelim de rezil etsin diye biz hemen başkana yazdık dm si kapalı ortak dmye al diye diyeceğim o ki varsa bı 500 at paran emin ellerde dostYüce gönüllüsun dost yanlış atsan bile eksik alıyorsun
Kesenee bereket olsun dostum kazancın daim olsunHer neyse dostlar ite kalkada olsa kupon kazandı.Bankalara giremiyorum girebildiğim bi Ziraat bank var oda boş.Çekim verdim 1xBet çok geç ödüyor havalede.Ben destek olan bir kaç arkadaşa ulaşacağım sonra
Kesene bereketHer neyse dostlar ite kalkada olsa kupon kazandı.Bankalara giremiyorum girebildiğim bi Ziraat bank var oda boş.Çekim verdim 1xBet çok geç ödüyor havalede.Ben destek olan bir kaç arkadaşa ulaşacağım sonra
Kesene bereket şansın daim olsunHer neyse dostlar ite kalkada olsa kupon kazandı.Bankalara giremiyorum girebildiğim bi Ziraat bank var oda boş.Çekim verdim 1xBet çok geç ödüyor havalede.Ben destek olan bir kaç arkadaşa ulaşacağım sonra
Daim olsun yakışıklıHer neyse dostlar ite kalkada olsa kupon kazandı.Bankalara giremiyorum girebildiğim bi Ziraat bank var oda boş.Çekim verdim 1xBet çok geç ödüyor havalede.Ben destek olan bir kaç arkadaşa ulaşacağım sonra
Helal dost örnek davranışHakkıdır dost 5 6 ay önce daha önce papaz olduğum biri bana 500 lira göndermiş şaşırdım baktım 20 dk sonra yazdı forumdan yanlışlıkla attım diye yanlışlıkla falan havale yapılmaz bizi denedi harcayip kaybedelim de rezil etsin diye biz hemen başkana yazdık dm si kapalı ortak dmye al diye diyeceğim o ki varsa bı 500 at paran emin ellerde dost
Türkiye bankalarımda kuruş yok dostBankalar hesaptaki paraları alma diye seni sokmuyor dost 😂😂😂
Her neyse dostlar ite kalkada olsa kupon kazandı.Bankalara giremiyorum girebildiğim bi Ziraat bank var oda boş.Çekim verdim 1xBet çok geç ödüyor havalede.Ben destek olan bir kaç arkadaşa ulaşacağım sonra
[/QUOTE kazancin daim olsun kral
Sağol canımDaim olsun yakışıklı
Kesene bereket kazancın daim olsunHer neyse dostlar ite kalkada olsa kupon kazandı.Bankalara giremiyorum girebildiğim bi Ziraat bank var oda boş.Çekim verdim 1xBet çok geç ödüyor havalede.Ben destek olan bir kaç arkadaşa ulaşacağım sonra
Yarım saat önce bı 2 doları vardı onuda ben parçaladimTürkiye bankalarımda kuruş yok dost