Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı ŞAH / Selamın Aleyküm

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Emre1910

Kader de bize gülecekmiş ne zaman ?
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,547
6,486
113
Her neyse dostlar ite kalkada olsa kupon kazandı.Bankalara giremiyorum girebildiğim bi Ziraat bank var oda boş.Çekim verdim 1xBet çok geç ödüyor havalede.Ben destek olan bir kaç arkadaşa ulaşacağım sonra
Bankalar hesaptaki paraları alma diye seni sokmuyor dost 😂😂😂

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,214
84,932
113
Yüce gönüllüsun dost yanlış atsan bile eksik alıyorsun
Hakkıdır dost 5 6 ay önce daha önce papaz olduğum biri bana 500 lira göndermiş şaşırdım baktım 20 dk sonra yazdı forumdan yanlışlıkla attım diye yanlışlıkla falan havale yapılmaz bizi denedi harcayip kaybedelim de rezil etsin diye biz hemen başkana yazdık dm si kapalı ortak dmye al diye diyeceğim o ki varsa bı 500 at paran emin ellerde dost

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,934
5,122
113
Her neyse dostlar ite kalkada olsa kupon kazandı.Bankalara giremiyorum girebildiğim bi Ziraat bank var oda boş.Çekim verdim 1xBet çok geç ödüyor havalede.Ben destek olan bir kaç arkadaşa ulaşacağım sonra
Kesenee bereket olsun dostum kazancın daim olsun

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
Kesene bereket

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,915
2,029
113
Kesene bereket şansın daim olsun

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Daim olsun yakışıklı

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,934
5,122
113
Hakkıdır dost 5 6 ay önce daha önce papaz olduğum biri bana 500 lira göndermiş şaşırdım baktım 20 dk sonra yazdı forumdan yanlışlıkla attım diye yanlışlıkla falan havale yapılmaz bizi denedi harcayip kaybedelim de rezil etsin diye biz hemen başkana yazdık dm si kapalı ortak dmye al diye diyeceğim o ki varsa bı 500 at paran emin ellerde dost
Helal dost örnek davranış

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,573
23,803
113
[/QUOTE kazancin daim olsun kral

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,621
9,651
113
Kesene bereket kazancın daim olsun