- 34,546
- 19,154
- 113
tebrikler akıyor bu aralar sende
Darısı sana Ahmotebrikler akıyor bu aralar sende
Teşekkür ederim ÜstadTebrikler dostum
Sende mi 1x’e alıştın mı?Dost ben 1xBetin en daim üyesiyim.1xBet dışında senelerdir başka bürolarda oynamamSende mi 1x'e alıştın dost 😀
Yıllardır bende yatırır dururum da toplasan 80-100 bin civarı yatırım vardırSende mi 1x’e alıştın mı?Dost ben 1xBetin en daim üyesiyim.1xBet dışında senelerdir başka bürolarda oynamamBenim 1x’e yatırdığım tutarın %20’sini yatırdıysan eğer dile benden ne dilersen 😂 Ayrıca kupon 1xBete ait değil Megapariye ait 😂
hahaha bize niye vermiyorlar belli dost hepsini sana veriyolarmış ben nerdeyse vip statüsüne gecicem bi b'k yok @1xBet DestekAyrıca buradan konusu açılmışken 1xBet’e teşekkür ederim.Doğum günlerimde falan 10K bonus verir.Her hafta 500-600₺ promocod tanımlar.3 ayda bir şifre değiştirmeden 1-2K bonus eklenir.Hiçbir çekimim 10 dakikayı geçmedi Payfixten.Çok yüklü çekimlerimde oldu düşük çekimlerimde ama hiç bir zaman 10 dakikayı geçmedi.Site gibi site.Çok severim 1x’i
Valla bilmiyorum ama benim boş geçtiğim neredeyse gün olmuyor 1x i.Para olmasada 100₺ yatırıyorum belki ondan olabilirhahaha bize niye vermiyorlar belli dost hepsini sana veriyolarmış ben nerdeyse vip statüsüne gecicem bi b'k yok @1xBet Destek
katılıyorum bende. Bonus falan yok diye zırlayanları anlamıyorum ben. düzenli olarak yatırım yapmayı bi deneyin sizde bonus falan alırsınız.Ayrıca buradan konusu açılmışken 1xBet’e teşekkür ederim.Doğum günlerimde falan 10K bonus verir.Her hafta 500-600₺ promocod tanımlar.3 ayda bir şifre değiştirmeden 1-2K bonus eklenir.Hiçbir çekimim 10 dakikayı geçmedi Payfixten.Çok yüklü çekimlerimde oldu düşük çekimlerimde ama hiç bir zaman 10 dakikayı geçmedi.Site gibi site.Çok severim 1x’i
Dostum vip statüdeyim nerdeyse daha ne açıdan para yatırabilirsin?katılıyorum bende. Bonus falan yok diye zırlayanları anlamıyorum ben. düzenli olarak yatırım yapmayı bi deneyin sizde bonus falan alırsınız.
Teşekkür ederim kral @1xBet Destek