Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı ŞAH / Basket Tekli

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,632
5,625
113
Sende mi 1x'e alıştın dost 😀
Sende mi 1x’e alıştın mı?Dost ben 1xBetin en daim üyesiyim.1xBet dışında senelerdir başka bürolarda oynamam :) Benim 1x’e yatırdığım tutarın %20’sini yatırdıysan eğer dile benden ne dilersen 😂 Ayrıca kupon 1xBete ait değil Megapariye ait 😂

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,309
7,847
113
Sende mi 1x’e alıştın mı?Dost ben 1xBetin en daim üyesiyim.1xBet dışında senelerdir başka bürolarda oynamam :) Benim 1x’e yatırdığım tutarın %20’sini yatırdıysan eğer dile benden ne dilersen 😂 Ayrıca kupon 1xBete ait değil Megapariye ait 😂
Yıllardır bende yatırır dururum da toplasan 80-100 bin civarı yatırım vardır

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,632
5,625
113
Ayrıca buradan konusu açılmışken 1xBet’e teşekkür ederim.Doğum günlerimde falan 10K bonus verir.Her hafta 500-600₺ promocod tanımlar.3 ayda bir şifre değiştirmeden 1-2K bonus eklenir.Hiçbir çekimim 10 dakikayı geçmedi Payfixten.Çok yüklü çekimlerimde oldu düşük çekimlerimde ama hiç bir zaman 10 dakikayı geçmedi.Site gibi site.Çok severim 1x’i

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,729
1,250
113
Ayrıca buradan konusu açılmışken 1xBet’e teşekkür ederim.Doğum günlerimde falan 10K bonus verir.Her hafta 500-600₺ promocod tanımlar.3 ayda bir şifre değiştirmeden 1-2K bonus eklenir.Hiçbir çekimim 10 dakikayı geçmedi Payfixten.Çok yüklü çekimlerimde oldu düşük çekimlerimde ama hiç bir zaman 10 dakikayı geçmedi.Site gibi site.Çok severim 1x’i
hahaha bize niye vermiyorlar belli dost hepsini sana veriyolarmış ben nerdeyse vip statüsüne gecicem bi b'k yok @1xBet Destek

sannnem

Üye
Yeni Üye
44
7
8
katılıyorum bende. Bonus falan yok diye zırlayanları anlamıyorum ben. düzenli olarak yatırım yapmayı bi deneyin sizde bonus falan alırsınız.
Teşekkür ederim kral @1xBet Destek