http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sağlık Hakkında

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,625
655
113
Merhaba arkadaşlar avivatör tarzı oyunlar basda olmak üzere bu tarz oyunlar kalbin elektriksel ritmini bozup kalıcı hasar bırakabiliyor yada anksiyete panik atak sağlığınıza dikkat edin ben ritim bozukluğu yaşayan biri olarak farklı sebeplerden benim bu durumu paylaşmak istedim bazı ritim bozukluklarım tedavisi zorlalaşabiliyor hatta acı sonuçlar çıkarabilir kalp sağlığınıza dikkat edin stres çarpıntı en çok orayı etkiliyor

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,716
6,236
113
valla bende saç kalmadı hepsi döküldü artı bide yeme bozukluğu yaptı doğru dürüst iştah yok yemek yiyemiyorum sosyal yaşamımıda 0ladı bu kumar insanı bititriyor

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,620
11,624
113
Merhaba arkadaşlar avivatör tarzı oyunlar basda olmak üzere bu tarz oyunlar kalbin elektriksel ritmini bozup kalıcı hasar bırakabiliyor yada anksiyete panik atak sağlığınıza dikkat edin ben ritim bozukluğu yaşayan biri olarak farklı sebeplerden benim bu durumu paylaşmak istedim bazı ritim bozukluklarım tedavisi zorlalaşabiliyor
Anksiyete panik atak hepsi var. Ritim bozukluğu bilgisi için teşekkürler . Herkesin bu illetten kurtulması dileğiyle

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,525
721
113
Anksiyete panikatak taşikardi adamın hayatını s****r bu kumar bu sorunları yaşamayan yoktur forumda

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,620
11,624
113
350 bini gören tanıdıgım var gözümün önünde milyon yapıcam dedi eritti çekmedide öyle bir sıkıntılı oyun hiç oynamadım oynamayıda düşünmüyorum
O bakiyelerde biz oynadık .. Kayıp sonrası insan bambaşka bir hale bürünüyor

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,026
1,402
113
O bakiyelerde biz oynadık .. Kayıp sonrası insan bambaşka bir hale bürünüyor
beni korkutan 350 bini gördükten sonra milyon hırsına kapılması yani normalde çekersin birazı atarsın kenara ama nasıl bir oyunsa milyon yapıcam dedi sıfırladı basından kalkmadı bile

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,620
11,624
113
beni korkutan 350 bini gördükten sonra milyon hırsına kapılması yani normalde çekersin birazı atarsın kenara ama nasıl bir oyunsa milyon yapıcam dedi sıfırladı basından kalkmadı bile
Dost dopamin serotinin zirvede olduğu için o zevkten mahrum kalmamak adına zorluyor insan. O arkadaşını inan anlıyorum. Kumar çok illlet bir şey..

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,534
890
113
kumar psikolojiyi fena bozuyor.dopamin bastığından sonrası anksiyete,panik atak. nabız yüksekliği,taşikardi ne ararsan yapıyor:D

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,026
1,402
113
Dost dopamin serotinin zirvede olduğu için o zevkten mahrum kalmamak adına zorluyor insan. O arkadaşını inan anlıyorum. Kumar çok illlet bir şey..
bende sweet bagımlısıyımdır mesela hergün belli nakti sweete ayırmış olurum sabah 6 da baslarım bu saatlerde bitirmiş olurum ama ufak atıyorum sorun cıkmıyor ama avivatör de insanlar 10 bin 10 bin basıyorlar yani cidden o depomin seviyesini nasıl arttırıyorsa beni çok korkutuyor o oyun

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,476
3,174
113
bende sweet bagımlısıyımdır mesela hergün belli nakti sweete ayırmış olurum sabah 6 da baslarım bu saatlerde bitirmiş olurum ama ufak atıyorum sorun cıkmıyor ama avivatör de insanlar 10 bin 10 bin basıyorlar yani cidden o depomin seviyesini nasıl arttırıyorsa beni çok korkutuyor o oyun
Uçak her anında ritim yukseliyoe kalp atışını hissediyorsun hastalığı olan insanlar için çok tehlikeli oyun zaten

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,026
1,402
113
haziranda 0dan sekada 1milyon kazanıp kaybettim nesinede
yahu pardon slot oynuyordum gördüm cevap yazamadım cidden sıkıntılı bir oyun yani hem sabır isteyen yani beklicen o çarpanı hemde muhtesem para kaybedebileceğin bi oyun