http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sağlık Hakkında

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,724
6,247
113
yahu pardon slot oynuyordum gördüm cevap yazamadım cidden sıkıntılı bir oyun yani hem sabır isteyen yani beklicen o çarpanı hemde muhtesem para kaybedebileceğin bi oyun
yok ben sporda kazanıp sporda kaybettimde bu da kumar yani aynı şey

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,734
548
113
Merhaba arkadaşlar avivatör tarzı oyunlar basda olmak üzere bu tarz oyunlar kalbin elektriksel ritmini bozup kalıcı hasar bırakabiliyor yada anksiyete panik atak sağlığınıza dikkat edin ben ritim bozukluğu yaşayan biri olarak farklı sebeplerden benim bu durumu paylaşmak istedim bazı ritim bozukluklarım tedavisi zorlalaşabiliyor hatta acı sonuçlar çıkarabilir kalp sağlığınıza dikkat edin stres çarpıntı en çok orayı etkiliyor
Slotda bağırsak problemi başta olmak üzere bir sürü sağlı sorununa neden oluyor ciddi yazdım dalga geçmek icin değil dediğinde doğru ayrica

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
1,410
113
Slotda bağırsak problemi başta olmak üzere bir sürü sağlı sorununa neden oluyor ciddi yazdım dalga geçmek icin değil dediğinde doğru ayrica
kumar başlı başına sağlık sorunu ben zaten kronik norolojik hastalığa sahibim onun için devamlı ilaç kullanmam gerekiyor. bide son 1 senedir psikiyatriye gidiyorum bu stres ve panik atakları için ilaç almak zorundayım doktorum kumar bagımlısı oldugumu biliyor ama kendime ve çevreme parasal olarak zarar vermediğimden su an lık üstüne gitmiyoruz arada beni ikna edici konusmaları oluyor o kadar o konusmalardan sonra biraz uzak duruyorum sonra tekrar slotlara geri dönüyorum