Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede safa61 / Northern Tigers FC / 300 TL

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
1.85

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,867
2,154
113
bu çekiliş yapmak için hangi konudan açmak gerekiyor bu konuyu sıkıntı oldu bana şimdi miktar büyük değil ama sonuc da biri bozulacak biri sevinecek

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,944
11,333
113
bunları yazdım yorum yazan OK herkes çekiliş yapacam
Dostum takip edenlere haksızlık bu durum sanırım bu durumları bilmiyorsun bak ben kendim takip ettim ama kendim için değil burada benimle beraber takıp eden arkadaş var ve doğrusu en çokta ben
Evet ben ve bu arkadaş takip etti gönlün kimi dilerse ona vereceksin dostum ama 2 kişiyi ayırma 150-150 yapabilirsin fikrim

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,783
892
113
bu çekiliş yapmak için hangi konudan açmak gerekiyor bu konuyu sıkıntı oldu bana şimdi miktar büyük değil ama sonuc da biri bozulacak biri sevinecek
200 er versen ikimize olur. Ben kendi adıma okeyim seni zorda bırakmayacaksa

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,930
8,140
113
Sen beni dinle 2 kişi takip ettiyse 150-150 yap :) ama bu roll konusu değil sonuçta istersen çekiliş de yaparsın sana kalmış

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,000
13,119
113
Gelirse cekilis diye acicaksin kendin cekilis yapma banlanirsin 2 arkadas takip etti diyorsun 150 150 at onlara özelden

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,867
2,154
113
2 kişi 150 yapalım o zaman PAYCO ları atın bana birazdan tekrar konu açacam başka arkadaşların da gönlünü ederiz umarım

KONU KAPANSIN

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,944
11,333
113
Gelirse çekiliş var konusu açman gerekirdi dostum,