- 1,623
- 310
- 83
Ben de varım dostum
Spordan anlasaydım takip ederdim ama anlamadığım için yorum yapamadım .Kazananlarıda tebrik ederim ☺🙏
Dostum takip edenlere haksızlık bu durum sanırım bu durumları bilmiyorsun bak ben kendim takip ettim ama kendim için değil burada benimle beraber takıp eden arkadaş var ve doğrusu en çokta benbunları yazdım yorum yazan OK herkes çekiliş yapacam
Evet ben ve bu arkadaş takip etti gönlün kimi dilerse ona vereceksin dostum ama 2 kişiyi ayırma 150-150 yapabilirsin fikrim
200 er versen ikimize olur. Ben kendi adıma okeyim seni zorda bırakmayacaksabu çekiliş yapmak için hangi konudan açmak gerekiyor bu konuyu sıkıntı oldu bana şimdi miktar büyük değil ama sonuc da biri bozulacak biri sevinecek
Sen beni dinle 2 kişi takip ettiyse 150-150 yapbu çekiliş yapmak için hangi konudan açmak gerekiyor bu konuyu sıkıntı oldu bana şimdi miktar büyük değil ama sonuc da biri bozulacak biri sevinecek
Gelirse cekilis diye acicaksin kendin cekilis yapma banlanirsin 2 arkadas takip etti diyorsun 150 150 at onlara özeldenbu çekiliş yapmak için hangi konudan açmak gerekiyor bu konuyu sıkıntı oldu bana şimdi miktar büyük değil ama sonuc da biri bozulacak biri sevinecek
Ya yaparsın Dostum sorun o değil kiBana çıkarsa roll yaparım @SaHgEc![]()
Takip ettiğiniz için birşey demedim ama konu roll değilYa yaparsın Dostum sorun o değil ki
Gelirse çekiliş var konusu açman gerekirdi dostum,bu çekiliş yapmak için hangi konudan açmak gerekiyor bu konuyu sıkıntı oldu bana şimdi miktar büyük değil ama sonuc da biri bozulacak biri sevinecek
Hocam bende payco yok. İban iletme şansım olur mu?2 kişi 150 yapalım o zaman PAYCO ları atın bana birazdan tekrar konu açacam başka arkadaşların da gönlünü ederiz umarım
KONU KAPANSIN
Konuyu açarken roll olarak açarsan daha sağlıklı olur herkes için2 kişi 150 yapalım o zaman PAYCO ları atın bana birazdan tekrar konu açacam başka arkadaşların da gönlünü ederiz umarım
KONU KAPANSIN
Takip ettik evet dostum 2 kişiTakip ettiğiniz için birşey demedim ama konu roll değil![]()
OLURHocam bende payco yok. İban iletme şansım olur mu?