- 30,933
- 11,318
- 113
Tamamdır dostum2 kişi 150 yapalım o zaman PAYCO ları atın bana birazdan tekrar konu açacam başka arkadaşların da gönlünü ederiz umarım
KONU KAPANSIN
Tamamdır dostum2 kişi 150 yapalım o zaman PAYCO ları atın bana birazdan tekrar konu açacam başka arkadaşların da gönlünü ederiz umarım
KONU KAPANSIN
öyle yapalımKonuyu açarken roll olarak açarsan daha sağlıklı olur herkes için![]()
İlettim hocam
Kazanda nasıl yaparsan yapöyle yapalım
Konuyu roll açarsan yine çekiliş olmayacak Dostum bilgine orada en çok kim bir yerini yirtarsa o kazanacak atıyorum rolüne 5 kişi geldi 5 kişide anlık takıp ediyor yine şimdiki gibi arafta kalacaksın sen çekiliş olsun istiyorsan gelirse çekiliş konusu açman gereköyle yapalım
Ne boş belesci adamsın sen kardeş konunun sonuna gelmişsin aklınca kurnazlık yapican herkes salak bı akıllı sensin..Çekilişe herkesi koyman lazım dostum
Sen adamın hası mısın 👏👏👏👌Ne boş belesci adamsın sen kardeş konunun sonuna gelmişsin aklınca kurnazlık yapican herkes salak bı akıllı sensin..
Ben cevap vermek istemedim ona, yoksa asaplarim bozulurdu fena,yine de bozuldu da iyi sabrettim vesselâm 🙏Ne boş belesci adamsın sen kardeş konunun sonuna gelmişsin aklınca kurnazlık yapican herkes salak bı akıllı sensin..
Yok kardeş rizeliyim sadece .😁😁Sen adamın hası mısın 👏👏👏👌
Karadeniz adamı 🙏Yok kardeş rizeliyim sadece .😁😁
Valla benim konu ile alakam yok sadece yorumları okurken gördüm ayar oldum..Ben cevap vermek istemedim ona, yoksa asaplarim bozulurdu fena,yine de bozuldu da iyi sabrettim vesselâm 🙏
Sen okurken ayar oldun ya dostum beni düşünValla benim konu ile alakam yok sadece yorumları okurken gördüm ayar oldum..