- 30,933
- 11,319
- 113
Kupon beklemede olduğu için sen seçmen gerek dostum takip edenlerdenMODLAR çekiliş yapabilir mi kazanan arkadaş PAYCO numarasını bana özelden yazsın
Kupon beklemede olduğu için sen seçmen gerek dostum takip edenlerdenMODLAR çekiliş yapabilir mi kazanan arkadaş PAYCO numarasını bana özelden yazsın
çekiliş nasıl yapılacak bilmiyorum modlar hemen hallediyorduÇekiliş konusu dostum kendin seçeceksin
ok anladım dostumKupon beklemede olduğu için sen seçmen gerek dostum takip edenlerden
Hocam 2 kişiyiz. Onlar beğenenlerden çekiyorçekiliş nasıl yapılacak bilmiyorum modlar hemen hallediyordu
Çekiliş olmayacak dostum Benim bu çekiliş konusu değil çekiliş yapmıyorsun konuda aktif olanlardan veriyorsun 🙏zaten 2 kişi vardı ben ve bir arkadaşçekiliş nasıl yapılacak bilmiyorum modlar hemen hallediyordu
AynenHocam 2 kişiyiz. Onlar beğenenlerden çekiyor
Tamm dostumok anladım dostum
Hocam takip edenlerden çekseydin keşke 2 kişiyiz nasılsa. Çoğu takip etmedibunları yazdım yorum yazan OK herkes çekiliş yapacam
Dostum çekiliş konusu değil ki buntakip eden arkadaşlardan seçeceksin,bunları yazdım yorum yazan OK herkes çekiliş yapacam
Evet hocam