O şuan 50. Rüyasını görüyor salla metineŞimdi @Shellac konuya el atmazsa olayı @Metings1905 üstüne bırakacağım çekilişi ve dağıtımı o yapsın 😂😂😂😂
O şuan 50. Rüyasını görüyor salla metineŞimdi @Shellac konuya el atmazsa olayı @Metings1905 üstüne bırakacağım çekilişi ve dağıtımı o yapsın 😂😂😂😂
Bende seçmeyeceğim kişiler faydalansın diyorum işteE kardes o zaman onlara özel konu acsaydin
AhhahahahahaahhaMetinin üstüne bırakmak la dünya savaşının çıkması eşit oranda artar heran herkes top tüfek tankla metine doğru
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻Paylaşmak güzeldir be dostum.
Biz de diğer adı
İYİLİK İYİDİR.
Çetesine verir geçer en sevdiği yemek “hak” tır 😂😂😂Şimdi @Shellac konuya el atmazsa olayı @Metings1905 üstüne bırakacağım çekilişi ve dağıtımı o yapsın 😂😂😂😂
Oyle birşey yapacagına 4kişi sec yolla daha insiyatifli olur kral😃😃 couguda oyle dusunur bak katılanlar begensin beni😃😃Şimdi @Shellac konuya el atmazsa olayı @Metings1905 üstüne bırakacağım çekilişi ve dağıtımı o yapsın 😂😂😂😂
Ben pek sevilmem yaniBende sevmeyeceğim kişiler faydalansın diyorum işte
Bende seçmeyeceğim kişiler faydalansın diyorum işte
Bence de.8x250 demek
8 kişi için onlybet hayali demek
Duygulandık gece gece
Tamam kral gönlünden gecen 4 kişi yaz işteBende sevmeyeceğim kişiler faydalansın diyorum işte
Dost beni sevme mi diyeyim şimdi anlamadım o nasıl oluyor ilginçBende sevmeyeceğim kişiler faydalansın diyorum işte
Tribünler Metin Metin Metin diye bağırıyordu 😂🙏🏻🙏🏻Şimdi @Shellac konuya el atmazsa olayı @Metings1905 üstüne bırakacağım çekilişi ve dağıtımı o yapsın 😂😂😂😂
Onlybette ne var8x250 demek
8 kişi için onlybet hayali demek
Duygulandık gece gece