Uğraşmak isteyen olur 🤣🤣O kadar kişiye bu saatte IBAN la uğraşılmaz 😂😂😂
Uğraşmak isteyen olur 🤣🤣O kadar kişiye bu saatte IBAN la uğraşılmaz 😂😂😂
EvetUğraşmak isteyen olur 🤣🤣
Puhahahahahah
Anladım kral 👍O kadar kişiye bu saatte IBAN la uğraşılmaz 😂😂😂
E kardes o zaman onlara özel konu acsaydinDostum ben seçersem ödül sahipleri belli ama vicdan meselesi
İYİLİK eziyete dönmeye başladı dost yap hareketini kimse bisey demez takip etti zaten herkesPaylaşmak güzeldir be dostum.
Biz de diğer adı
İYİLİK İYİDİR.
Geçmiş olsun. 4 kazanan da metings. Hayırlı olsunŞimdi @Shellac konuya el atmazsa olayı @Metings1905 üstüne bırakacağım çekilişi ve dağıtımı o yapsın 😂😂😂😂
Adminlerden başkası çekiliş yapmıyor maalesef ustaŞimdi @Shellac konuya el atmazsa olayı @Metings1905 üstüne bırakacağım çekilişi ve dağıtımı o yapsın 😂😂😂😂
Sen ısım ver ben dagıtıtmŞimdi @Shellac konuya el atmazsa olayı @Metings1905 üstüne bırakacağım çekilişi ve dağıtımı o yapsın 😂😂😂😂
Metinin üstüne bırakmak la dünya savaşının çıkması eşit oranda artar heran herkes top tüfek tankla metine doğruŞimdi @Shellac konuya el atmazsa olayı @Metings1905 üstüne bırakacağım çekilişi ve dağıtımı o yapsın 😂😂😂😂
Metinin hesap müsaitO kadar kişiye bu saatte IBAN la uğraşılmaz 😂😂😂
Metinim anladı hemen puahahahSen ısım ver ben dagıtıtm
Ağa seç gitsin bitsin konu. Yoksa bku çıkacak shellac sana patlayacakŞimdi @Shellac konuya el atmazsa olayı @Metings1905 üstüne bırakacağım çekilişi ve dağıtımı o yapsın 😂😂😂😂