- 45,653
- 25,231
- 113
3 kişi 10 2 kişi 75 miTekmı yedık kardesım ulastık foruma
3 kişi 10 2 kişi 75 miTekmı yedık kardesım ulastık foruma
2503 kişi 10 2 kişi 75 mi
İşte ferasetPaylaşmak güzeldir be dostum.
Biz de diğer adı
İYİLİK İYİDİR.
Kral gelmez o cekiliş konusu degil konu kapanmadan sec 4 kişi@Shellac seni sahneye alalım lütfen 😊
Metinim hedefler büyümüş bilsem dün geceden konuda olurdun
Öyle olacak zatenKral gelmez o cekiliş konusu degil konu kapanmadan sec 4 kişi
Haklı dost gelmez oKral gelmez o cekiliş konusu degil konu kapanmadan sec 4 kişi
Iyılık olayı cıgırından çıktı takıp etmeyen kısılsde çıkıcak ozaman hak yememıs mı olcan dostımPaylaşmak güzeldir be dostum.
Biz de diğer adı
İYİLİK İYİDİR.
Şu konudakiler olarak toplu ban yesek forum aktifliği yarıdan yarıya düşer öyle bişeyrulette taze kaybetmiş asabi shellac dostumuz birazdan gelip ben dahil 15 kişi 1 hafta banlasa keşke
Hayatımı bastım bileShellac gelir konuyu kapatır özelden istediğine ulaş yazar oranı 1.05
Takip edenlerden 4 kişi sal gitsin bak kim etmis yolla sabri abi😃Paylaşmak güzeldir be dostum.
Biz de diğer adı
İYİLİK İYİDİR.
Bazen de gelip çat çat dm siliyor 😂rulette taze kaybetmiş asabi shellac dostumuz birazdan gelip ben dahil 15 kişi 1 hafta banlasa keşke
Bencede öle ama yine sen bilirsin @sabri0235 fikir olarak diyorum 250 x8 yada200 x 10 kişi seç daha iyi olurKral gelmez o cekiliş konusu degil konu kapanmadan sec 4 kişi
Dostum ben seçersem ödül sahipleri belli ama vicdan meselesiIyılık olayı cıgırından çıktı takıp etmeyen kısılsde çıkıcak ozaman hak yememıs mı olcan dostım
Bencede yoksa ortalık karışır millet kuyruk olduTakip edenlerden 4 kişi sal gitsin bak kim etmis yolla sabri abi😃
Özellikli 2 kişi takıldı gözüme normal değiller sanki kendi paraları gibi yorum yapıyorlar 😂😂Adam çekiliş dedi üstüne 10 sayfa yorum yaptınız vallahi iyi değil hiç kimsenin ruh hali