- 372
- 139
- 43
Tedavimi oldum kardeşim bı senede ruh ve sinir de kaldım varmı başka zorbanDostum tamamda biraz mantıklı olun belliki problemli gitsin tedavi olsun önce sen inanıyor musun tekrar bu suçu işlemiceğine net tekrar yapacak
Tedavimi oldum kardeşim bı senede ruh ve sinir de kaldım varmı başka zorbanDostum tamamda biraz mantıklı olun belliki problemli gitsin tedavi olsun önce sen inanıyor musun tekrar bu suçu işlemiceğine net tekrar yapacak
iyileştiğine inanıyorsan eyvallah ama insanlara hak vermen lazım 4 defa yaralamadan sabıkası olan birine kolay kolay iş verilmez işkurda falan yokmu birşeyler onların bu durumlarla ilgili projeleri vardı diye biliyorumTedavimi oldum kardeşim bı senede ruh ve sinir de kaldım varmı başka zorban
Bir zahmet almasın aqqYaralamadan aldım 4 tane
Yönlendirme kurumu orası gittiğim her yer aynı durumu yaşatıyoriyileştiğine inanıyorsan eyvallah ama insanlara hak vermen lazım 4 defa yaralamadan sabıkası olan birine kolay kolay iş verilmez işkurda falan yokmu birşeyler onların bu durumlarla ilgili projeleri vardı diye biliyorum
Kardeş aynenBir zahmet almasın aqq
Hocam hastalık teşhisi ne koyuldu sizeTedavimi oldum kardeşim bı senede ruh ve sinir de kaldım varmı başka zorban
Anksiyete ve sinir problemiHocam hastalık teşhisi ne koyuldu size
Geçmiş olsun hocam rapor verselerdi keşke hocam Ozaman 6 sene yatmazdinizAnksiyete ve sinir problemi
Heyet çoğunluğu ile red verip çıkardılarGeçmiş olsun hocam rapor verselerdi keşke hocam Ozaman 6 sene yatmazdiniz
Parayı bozuk verdin diye takar bıçağıTaksicilik yaparsa yeri yazın da yanlışlıkla binmeyelim mazallah bizi de doğrar bir anlık 'SİNİRLE'
Kral nerde oturuyorsun İstanbul esenyurta yakinsan günlük yevmiye şekli fabrikalarda iş bulursun bende senle aynı durumdayım bu şekilde çalışıyorumYaralamadan aldım 4 tane
sabıka kaydı kaç yılda siliniyor bende seninki kadar yaralama felan yok ama kufur tehdit hakaretten sabikama islenmis ehliyeti yenilerken adam sabikan var senin dedi utandim yok abi daha neler dedim baktim varmiş.2015 den
beri silinmedi
Sicil kabarık kurye olamıyorpart time iş bul motor vs yok değilmi kuryelik yap kendi
Şahıs şirketi açması gerekmiyor mu öncekardeş en acilinden esnaf kefalete git işportacı / serbest çalışan gibi bi seçenek var onu yaptır az bi masrafı var tabi.. oradan aldığını da denetime götür anında kamu yararına çalışma durur..
kamu dedikleri yani boş insanlar ordusu. faydasızlar ordusuSigorta olmayacak ama yine ücretsiz kamu yararına çalıştırırlar knk
IQ nu merak ediyorum dost 😂😂😂Toplam cezaniz neydi hocam 4 yaralama toplami
Ülke geneli psikoz amkk sen ne diyon la 😂Hoca herkesi kötülemeyin belkide sinir problemleri vardır elinde değildir psikiyatri de biz buna psikoz hastalığı diyoruz psikos hastalarinin cezai ehliyeti yok belkide hasta olabilir kimseyi yargılamayin hor görmeyin hepimizin başına gelebilir