Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Rovbet 777 FreeSpin Deneme Bonusu 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
çok açık değil ya kasanın tamamını bell link de 5₺ den çevirdim girmedi 1 tur bile ödüosa site şansı iyi giden değerlendirsin

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Ödeme alan slot açık diyor almayan kapalı diyor ben de aldım ama oyun bana vermedi arkadaşlar hepimize ödese oyunlar zaten site batar şans bize gülmedi yapacak bişey yok başaran arkadaşlara tebrikler bol şanslar 🙋‍♂️

TheTiss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,672
590
113
ben rulette yaptım 10 k yı beyler

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,588
5,926
113
Ödeme alan slot açık diyor almayan kapalı diyor ben de aldım ama oyun bana vermedi arkadaşlar hepimize ödese oyunlar zaten site batar şans bize gülmedi yapacak bişey yok başaran arkadaşlara tebrikler bol şanslar 🙋‍♂️
Bonusu nasıl talep ettiniz sms onayda tamam ama bonuslar kısmında deneme bonusu çıkmıyor 5 dakika dir

light

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,461
845
113
Kazanan arkadaşlara şimdiden tebrikler güzel bonusdu zaten ne zaman istesek ödemez

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
476
83
Desteğe yaz hemen ekliyor çok şükür sifirladik siteyi gözüm tutmadı kısa zaman da şikayet konusu açılır
Reis çekim kanıtı var şikayet açılmaz belki şu olur belli bir kotası vardı 10 yada 50 kişi o dolunca ödeme yapmaz gibi ben aldım alvak olanlarada başarılar kanıtıyla hepsi var

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,384
4,184
113
Çok can yakacaklar çok

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,384
4,184
113
Reis çekim kanıtı var şikayet açılmaz belki şu olur belli bir kotası vardı 10 yada 50 kişi o dolunca ödeme yapmaz gibi ben aldım alvak olanlarada başarılar kanıtıyla hepsi var
İnş yaniliriz dost ödeme yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...