- 1,847
- 758
- 113
çok açık değil ya kasanın tamamını bell link de 5₺ den çevirdim girmedi 1 tur bile ödüosa site şansı iyi giden değerlendirsin
Bereket versin kral bende yatırcam şimsiBEYLER ÇEKIM ÖDENDİ DOLUŞUN BONUSU TAMAMLIYANLAR ÇEKSİN ORTALA 45 DKKA SÜRÜYOR KOŞŞŞŞŞŞ
Aynen bana da 700 satın alın 27 odediAynen çok açık slotlar max üstüne max verdi
![]()
Gates of Olympus 1000 10x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!ouytp.itccgraoft.net
Oyun açık 10 numara 5 yıldızAynen bana da 700 satın alın 27 odedi
Bonusu nasıl talep ettiniz sms onayda tamam ama bonuslar kısmında deneme bonusu çıkmıyor 5 dakika dirÖdeme alan slot açık diyor almayan kapalı diyor ben de aldım ama oyun bana vermedi arkadaşlar hepimize ödese oyunlar zaten site batar şans bize gülmedi yapacak bişey yok başaran arkadaşlara tebrikler bol şanslar 🙋♂️
üye olurken deneme bonusu istiyorum butonu var ona basman lazımdıBonusu nasıl talep ettiniz sms onayda tamam ama bonuslar kısmında deneme bonusu çıkmıyor 5 dakika dir
777 yazBonusu nasıl talep ettiniz sms onayda tamam ama bonuslar kısmında deneme bonusu çıkmıyor 5 dakika dir
teşekkürlerKazanan arkadaşlara şimdiden tebrikler güzel bonusdu zaten ne zaman istesek ödemez
Desteğe yaz hemen ekliyor çok şükür sifirladik siteyi gözüm tutmadı kısa zaman da şikayet konusu açılırBonusu nasıl talep ettiniz sms onayda tamam ama bonuslar kısmında deneme bonusu çıkmıyor 5 dakika dir
Reis çekim kanıtı var şikayet açılmaz belki şu olur belli bir kotası vardı 10 yada 50 kişi o dolunca ödeme yapmaz gibi ben aldım alvak olanlarada başarılar kanıtıyla hepsi varDesteğe yaz hemen ekliyor çok şükür sifirladik siteyi gözüm tutmadı kısa zaman da şikayet konusu açılır
Desteğe yaz hemen ekliyor çok şükür sifirladik siteyi gözüm tutmadı kısa zaman da şikayet konusu açılır
777 yaz
Teşekkürlerüye olurken deneme bonusu istiyorum butonu var ona basman lazımdı
İnş yaniliriz dost ödeme yaparlarReis çekim kanıtı var şikayet açılmaz belki şu olur belli bir kotası vardı 10 yada 50 kişi o dolunca ödeme yapmaz gibi ben aldım alvak olanlarada başarılar kanıtıyla hepsi var