- 634
- 94
- 28
Gitti yine üzüldüm
Masa tenisi akıl işi değil ben burda bunu göstermek istedim![]()
Ahahahaha çok iyidi buMasa tenisi akıl işi değil ben burda bunu göstermek istedim![]()
umut o site sıkıntılı kardeşim umarım yanlış yapmazlarEkli dosyayı görüntüle 34950
Ben ölmeden önce bu para ödenirse eğer 30 TL sini dağıtacam
22 saattir çekim bekliyorum
Valla dun sabah 10 den beri o parayı bekliyorum 150 TL borcum var güncelleme var diyip durdular akşam 12 dede cekım ıptal oldu gun sonu oldugu icin dediler tekrar talep verin sabah 10 da tekrar işleme alınacak dediler bekliyoruz oyle mal malumut o site sıkıntılı kardeşim umarım yanlış yapmazlar
nasil yani bu site gece odeme yapmiyormuValla dun sabah 10 den beri o parayı bekliyorum 150 TL borcum var güncelleme var diyip durdular akşam 12 dede cekım ıptal oldu gun sonu oldugu icin dediler tekrar talep verin sabah 10 da tekrar işleme alınacak dediler bekliyoruz oyle mal mal
Gece odeme yokmuşnasil yani bu site gece odeme yapmiyormu
dur bende bi sirayim ben gece var biliyordum ama emin ol cekimi verdiginde baktin bikac saat gckti tanissaydik o parani aninda yatirtrdimGece odeme yokmuş
Konuş kral rica etsem cozelım şu olayıdur bende bi sirayim ben gece var biliyordum ama emin ol cekimi verdiginde baktin bikac saat gckti tanissaydik o parani aninda yatirtrdim
bekleKonuş kral rica etsem cozelım şu olayı
Türkhavayollarının sitesimi bu isme bak mg dolandırıcılar da isim bulmakta şaşırıyor artık abidik beti kaparım gubidik beti açıyorlar aynı kişiler hep adamları milyoner ettik bizi dolandırmalarınada gerek yok hep kayıp zaten.Gece odeme yokmuş
Hostesumut41 yapsaydınya mg kullanıcı adınıKullanıcı adım umtiti41
17 saat falan oldu
Tmmaga bu mk sitesi cok adi bi site nasi olduda yatrdin gecen adamin 380 tl sini 4 gun sonra aldi adam oda bin bir guclukle benden fayda glmz ama 02 ye kadar cekimler aktif burda sana tavsiyem eger parani almak.istysan bu mk sitesine ters biseler dedinmi buna benzer eger dediysen ondan gindrmiyolar ozr dile sularina git at tut oaran gelene kadar agla anca oyle alirsin parani baska turlu alamassin
Yolda kaldım de klasik maçkoliktekilerin acındırma taktiği
Yolda kaldım de klasik maçkoliktekilerin acındırma taktiği![]()