Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Denemesi

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,640
51,925
113
Screenshot_20190823_024534_com.android.chrome.jpg

Ben ölmeden önce bu para ödenirse eğer 30 TL sini dağıtacam

22 saattir çekim bekliyorum

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,640
51,925
113
umut o site sıkıntılı kardeşim umarım yanlış yapmazlar
Valla dun sabah 10 den beri o parayı bekliyorum 150 TL borcum var güncelleme var diyip durdular akşam 12 dede cekım ıptal oldu gun sonu oldugu icin dediler tekrar talep verin sabah 10 da tekrar işleme alınacak dediler bekliyoruz oyle mal mal

mert38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
570
50
28
Valla dun sabah 10 den beri o parayı bekliyorum 150 TL borcum var güncelleme var diyip durdular akşam 12 dede cekım ıptal oldu gun sonu oldugu icin dediler tekrar talep verin sabah 10 da tekrar işleme alınacak dediler bekliyoruz oyle mal mal
nasil yani bu site gece odeme yapmiyormu

rfancx70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,416
2,549
113
Gece odeme yokmuş
Türkhavayollarının sitesimi bu isme bak mg dolandırıcılar da isim bulmakta şaşırıyor artık abidik beti kaparım gubidik beti açıyorlar aynı kişiler hep adamları milyoner ettik bizi dolandırmalarınada gerek yok hep kayıp zaten.

mert38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
570
50
28
k adini yaz acil ve ne zmandr bekldfni yaz

mert38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
570
50
28
aga bu mk sitesi cok adi bi site nasi olduda yatrdin gecen adamin 380 tl sini 4 gun sonra aldi adam oda bin bir guclukle benden fayda glmz ama 02 ye kadar cekimler aktif burda sana tavsiyem eger parani almak.istysan bu mk sitesine ters biseler dedinmi buna benzer eger dediysen ondan gindrmiyolar ozr dile sularina git at tut oaran gelene kadar agla anca oyle alirsin parani baska turlu alamassin

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,640
51,925
113
aga bu mk sitesi cok adi bi site nasi olduda yatrdin gecen adamin 380 tl sini 4 gun sonra aldi adam oda bin bir guclukle benden fayda glmz ama 02 ye kadar cekimler aktif burda sana tavsiyem eger parani almak.istysan bu mk sitesine ters biseler dedinmi buna benzer eger dediysen ondan gindrmiyolar ozr dile sularina git at tut oaran gelene kadar agla anca oyle alirsin parani baska turlu alamassin
Tmm :D