Az parada değilmiş ustadBelki yarına düzelir ortak kartlarda para yok ss de görüldüğü gibi o yüzden ATM den de cekememki.isin tuhafı paranın nereye gittiği de hesap hareketlerinde yok az değil abi kredi kartında 10k
Hesapta 42k vardi
Az parada değilmiş ustadBelki yarına düzelir ortak kartlarda para yok ss de görüldüğü gibi o yüzden ATM den de cekememki.isin tuhafı paranın nereye gittiği de hesap hareketlerinde yok az değil abi kredi kartında 10k
Hesapta 42k vardi
Düzeltmeye çalışıyorlar sanırımBune aq dassak mi geçiyorlar 9.5k geldi
32,5k nerde
Herhalde kardeşimDüzeltmeye çalışıyorlar sanırım
Aman abi sen hallet işinde gerisi teferruat iyi sevindim sorunun cozuldugune@Federal42 yarına düzelir herhalde gelmeye başladı para yarın 17:00 da sen ve @Dinyepers ile yaparız birazdan ise gideceğim cunku
Haber sitelerine haber olmus uygulama cokmus bakiyeler hataliymis filanBune aq dassak mi geçiyorlar 9.5k geldi
32,5k nerde
Belki yanlışlıkla bizede eklerler birşeyler söyle 32 k felanHaber sitelerine haber olmus uygulama cokmus bakiyeler hataliymis filan
Üstad valla yeminle şu lafın sayesinde akbanki indiriyorumBelki yanlışlıkla bizede eklerler birşeyler söyle 32 k felan![]()
lol borçlu çıkan durduk yere gelecek dönem taksitleri çift çekmiş çoğu kişiden akbank sıkıntı büyükÜstad valla yeminle şu lafın sayesinde akbanki indiriyorum
Nealaka Dinypers sezooo@Federal42 yarına düzelir herhalde gelmeye başladı para yarın 17:00 da sen ve @Dinyepers ile yaparız birazdan ise gideceğim cunku
Müsait olmam için Umut hem okumuyon hem ne alaka diyon 🤣🤣Nealaka Dinypers sezooo
Kafam cok ıyı anlamadım konuyuMüsait olmam için Umut hem okumuyon hem ne alaka diyon 🤣🤣
Yaşıyosun bu hayatı enişteKafam cok ıyı anlamadım konuyu
Ehhh işte kedi cükü kadar yasıyoruxYaşıyosun bu hayatı enişte
Hayır anlamadım konuyu yazsanaMüsait olmam için Umut hem okumuyon hem ne alaka diyon 🤣🤣