- 40,011
- 38,785
- 113
Yakışır eniştemeİskorpit yazı okumaz magnumu gormedınmı ne dedi bizim için Ali kıran başkesen biz
Yakışır eniştemeİskorpit yazı okumaz magnumu gormedınmı ne dedi bizim için Ali kıran başkesen biz
Spinden ne çıktı ki 486 dediler95 100 yapamadık dost
Kim dedi onu ben neden bilmiyom 95 cıktı 100 yapalım cekelım dedık patatesSpinden ne çıktı ki 486 dediler
1 saat sonra gelir çeto 4 saatlik uykuyla gitcem diyodu@seznaz01 nerdesin ortak,elim ayağım titriyoo 🤣🤣
Hayırdır ortak bişimi olduCümleten sa arkadaşlar destan yazmayacağım kısa ve net bu son rollumdur.uzun bir süre aranızda olamayacağım o yüzden kalan tüm isimler maç verebilir son roll para geçsin başlayacağız hemen durmayacgm bilginiz olsun
As hgCümleten sa arkadaşlar destan yazmayacağım kısa ve net bu son rollumdur.uzun bir süre aranızda olamayacağım o yüzden kalan tüm isimler maç verebilir son roll para geçsin başlayacağız hemen durmayacgm bilginiz olsun
Sana bol şans dost umarım kazanırsınCümleten sa arkadaşlar destan yazmayacağım kısa ve net bu son rollumdur.uzun bir süre aranızda olamayacağım o yüzden kalan tüm isimler maç verebilir son roll para geçsin başlayacağız hemen durmayacgm bilginiz olsun
Ailevi bazı hastalıkla alakalı olduğu için uzun bir süre olmycgm söz verdim diye geldim simdideHayırdır ortak bişimi oldu
Geçmiş olsun abiAilevi bazı hastalıkla alakalı olduğu için uzun bir süre olmycgm söz verdim diye geldim simdide
Geçmiş olsun Allah şifa versinAilevi bazı hastalıkla alakalı olduğu için uzun bir süre olmycgm söz verdim diye geldim simdide
Geçmiş olsun ortakAilevi bazı hastalıkla alakalı olduğu için uzun bir süre olmycgm söz verdim diye geldim simdide
Eyvallah ortak sağolasın ☹Geçmiş olsun ortak
Bu sözü temsilen saat 9 - 10 gibi bu rolü yapacağız arkadaşlar aynı şartlarda 100 TL hedef 1000 500 dağıtım şeklin deBizde geri vites olmaz dost![]()
Eyvallah kardeşim sağolasınGeçmiş olsun Allah şifa versin
Eyvallah kardeşimGeçmiş olsun abi