http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Roll Bülteni

Mamoste

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,836
21,274
113
Merhaba dostlar, şansınız bol olsun
Liste de olsaydım rollerden en az biri başarılı olurdu diye garanti verebilirim :)

NashNash

POKER MASTER ( DON'T GIVE UP )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,143
20,821
113
Beyler Akbank tüm paramı silmiş aq banka nasıl hekleniyor anlamıyorum.musteri hizmetleri çalmıyor bile Akbank ta hesabınız varsa bakın bu durum duzelene kadar roll yok çünkü para uctu
Bikere daha olmuştu ortak hayırlısı düzelir

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,260
17,870
113
Bikere daha olmuştu ortak hayırlısı düzelir
Duzelirde bugunumu buldu bn yarın 4/12 çalışıyordum sen tatilim dedin diye yeminle vardiya değiştim.bugun 4/12 çalışacağım gece 1 de eve gelip 5 saat uyuyup 6 da hazırlanıp 8/4 çalışmaya gideceğim sırf senin için ortak 24 saatte 16 saat çalışacağım sırf yarın 17:00 da evde olmak içindi belamı sikti banka şimdi işin yoksa 16 saat calis

Ekli dosyalar

Oduncu55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
495
374
63
Duzelirde bugunumu buldu bn yarın 4/12 çalışıyordum sen tatilim dedin diye yeminle vardiya değiştim.bugun 4/12 çalışacağım gece 1 de eve gelip 5 saat uyuyup 6 da hazırlanıp 8/4 çalışmaya gideceğim sırf senin için ortak 24 saatte 16 saat çalışacağım sırf yarın 17:00 da evde olmak içindi belamı sikti banka şimdi işin yoksa 16 saat calis
Olsun be üstad vardır bundada bir hayır

Mamoste

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,836
21,274
113
hesap harekelerini kontrol ettinmi dost çok ilgnç bir durum