- 23,065
- 12,228
- 113
Yaptığım rollere yetişememişsin dostSinonun başarılı bir rolü var mı merak ediyorum hedef bir k.ise 990 yapıyor sonra sıfırlı yor
Yaptığım rollere yetişememişsin dostSinonun başarılı bir rolü var mı merak ediyorum hedef bir k.ise 990 yapıyor sonra sıfırlı yor
Sino ya laf yokYaptığım rollere yetişememişsin dost
Gelsin 00.01 den sonra baslayalımBirazdan @seznaz01 gelir ortalık yesillernir yaparız bir roll![]()
Neticede ayın 8 i yarım saat sonraGelsin 00.01 den sonra baslayalım
Sezonun bu saatlerde aktif oldugunu hiç gormedımNeticede ayın 8 i yarım saat sonra![]()
Biz onunla bu saatte tanıştıkSezonun bu saatlerde aktif oldugunu hiç gormedım
12 de işten çıkıyor 1 gibi evde oluyor duş felan 2 de buradaSezonun bu saatlerde aktif oldugunu hiç gormedım
Beyler Akbank tüm paramı silmiş aq banka nasıl hekleniyor anlamıyorum.musteri hizmetleri çalmıyor bile Akbank ta hesabınız varsa bakın bu durum duzelene kadar roll yok çünkü para uctu12 de işten çıkıyor 1 gibi evde oluyor duş felan 2 de burada![]()
Hesabını mı hacklemişlerBeyler Akbank tüm paramı silmiş aq banka nasıl hekleniyor anlamıyorum.musteri hizmetleri çalmıyor bile Akbank ta hesabınız varsa bakın bu durum duzelene kadar roll yok çünkü para uctu
Üstad bankamaletige git çek çekebildigin kadar kartlaBeyler Akbank tüm paramı silmiş aq banka nasıl hekleniyor anlamıyorum.musteri hizmetleri çalmıyor bile Akbank ta hesabınız varsa bakın bu durum duzelene kadar roll yok çünkü para uctu
banka para falan silemez sadece bloke koyarBeyler Akbank tüm paramı silmiş aq banka nasıl hekleniyor anlamıyorum.musteri hizmetleri çalmıyor bile Akbank ta hesabınız varsa bakın bu durum duzelene kadar roll yok çünkü para uctu