baronlar peşimi bırakmıyor dost kan istiyorlarUefada başarılı olduğunu bildikleri için perşembeye vermişler dost son gün filan hikaye
baronlar peşimi bırakmıyor dost kan istiyorlarUefada başarılı olduğunu bildikleri için perşembeye vermişler dost son gün filan hikaye
9 Ekim le bi alakamız yok dost 16 ekim yokmuBol şansımız olsun hepimizin
16 Ekim ne ki enişte9 Ekim le bi alakamız yok dost 16 ekim yokmu
9 sevmem dost ondan dedım16 Ekim ne ki enişte
3 boyutlu artık dost gözlük aldın mı girişteVay be sinemalar hızlanmış forumda girmeyeli helal sezo
Bu sinemaya 3 boyutlu az gelir dost son teknoloji gözlük lazım3 boyutlu artık dost gözlük aldın mı girişte![]()
son boyut bızde dost sen gırmeyelı o ıse gırdım 200 lıraya satıyorum alcan mıBu sinemaya 3 boyutlu az gelir dost son teknoloji gözlük lazım
Helal dostBu sinemaya 3 boyutlu az gelir dost son teknoloji gözlük lazım
Şu grupta hedefe ulaşacak tek kişi benim gibiBen inanıyorum herkesin kaybını sen telafi edeceksin sende bu tecrübe varken 1000 TL yi kaptin ... Ben sana bir iyilik yapacağım umut41 ri o gün pavyona götüreceğim buraya girmesin seni rahatsız etmesin diye![]()
Helal dost pazarlama işine mi girdinson boyut bızde dost sen gırmeyelı o ıse gırdım 200 lıraya satıyorum alcan mı
Sinemalar hızlı mi dostHelal dost
Ben karışmıyorum artık sınamalara dostSinemalar hızlı mi dost
Ayın 9unda sahnedesin dost iyi bi performans yakışır sanaBen karışmıyorum artık sınamalara dost
Kendım için oynucagım için dikkatlı olucam dostAyın 9unda sahnedesin dost iyi bi performans yakışır sana
Helal dost gene formundasinKendım için oynucagım için dikkatlı olucam dost