- 643
- 205
- 43
Kardeşim çekim için kimlik istiyorlar mıSuan onayladi ve beklemeye aldi birazdan gelir sanirim gelimce yazicam
Kardeşim çekim için kimlik istiyorlar mıSuan onayladi ve beklemeye aldi birazdan gelir sanirim gelimce yazicam
Gmail'de gelmiyor kardeşim Hotmail falan deneAynı dert bendede var mail gelmiyor
Hayir dostum hicbirsey istemiyorlarKardeşim çekim için kimlik istiyorlar mı
Hadi ya Hotmail heaabımı acıcaz şimdiGmail'de gelmiyor kardeşim Hotmail falan dene
Kanka artık maili verdik yapcak bişey yok çevrim de bitti çekim yapcaz kod gelmiyorGmail'de gelmiyor kardeşim Hotmail falan dene
Vallahi kardeşim ben Hotmail denedim yorumlara bakıp gmail'i denemedim hotmail'i denedim kod anında geldiHadi ya Hotmail heaabımı acıcaz şimdi
Canlı desteğe bağlan de ki o hesabıma erişmem yok emaili değiştirmek istiyorumKanka artık maili verdik yapcak bişey yok çevrim de bitti çekim yapcaz kod gelmiyor
Ben her şeyi yaptım doğrulama e-mail hepsini doğruladım da çekin bölümüne bastığımda halen e-mail doğrulama yazıyorHayir dostum hicbirsey istemiyorlar
Dostum benim deneme kazanci 15 dakka sonraki kazancim 40 dakkada geldiÇekim yapan arkadaşlar ortalama ne kadar sürede geldi
Tebrikler kardeşim bol şanslar güle güle harca. Bizde şans olsa gökten çuvalla para yağsa basimiza gelene kadar bok olur28 k odeme geldi dostum
İnsallah hepimiz kazanalim dostum. Ben oducegine hic inancim yoktu ama odedi bugun benim icin kumar bitti. Bugun kendime artikTebrikler kardeşim bol şanslar güle güle harca. Bizde şans olsa gökten çuvalla para yağsa basimiza gelene kadar bok olur![]()
Mail gelmeyince canlı desteğe yazdım o aktif etti reis para çekme talebi öyle verdimAynen mail gelmiyo