- 2,564
- 885
- 113
Help me 😕😕😕Yardımcı olucak varmı bende böyle kalıyor site ?
Help me 😕😕😕Yardımcı olucak varmı bende böyle kalıyor site ?
Dostum ben oynadım sürekli verdi 1 saat öncede 1 k yatırdım gene hep dede 1000 oynadım simdide 28 k talep verdim bakalim inşallah oderlerçok açıkmış gerçekten 1000 liraya iyi para verdi 35 tl.
Öder kral afied olsunDostum ben oynadım sürekli verdi 1 saat öncede 1 k yatırdım gene hep dede 1000 oynadım simdide 28 k talep verdim bakalim inşallah oderler
İnsallah dostum vallaha hic param yoktu. Cok iyi olacakÖder kral afied olsun
İnşallah dost güzel vurmuşsunİnsallah dostum vallaha hic param yoktu. Cok iyi olacak
tarayıcı değiştirYardımcı olucak varmı bende böyle kalıyor site ?
Kanka yaptım olmuyor yatarayıcı değiştir
çerezleri sil kendi internetinden dene vs vs olmuyorsa pc ortamından dene başka da yapacak bir şey yokKanka yaptım olmuyor ya
☹☹☹☹çerezleri sil kendi internetinden dene vs vs olmuyorsa pc ortamından dene başka da yapacak bir şey yok![]()
Benim çekim gelirse bende tekrar yatiricam kaybetsei zarar yok en azından keşke deneseydim demicemİnsallah dostum vallaha hic param yoktu. Cok iyi olacak
Valla ben dede satın aldım hep hiç zarar yazmadı küçük bir çevrim kaldı çekim vericem anormal verdi yıllardır oynarım peş peşe artı yazdığına bu kadar sahte siteler dışında denk gelmedimOdeme alan varmis hangi oyunlarda yaptiniz bizde deneyelim bari
Ben the dogda battim 200 spinde bonusa girmesiValla ben dede satın aldım hep hiç zarar yazmadı küçük bir çevrim kaldı çekim vericem anormal verdi yıllardır oynarım peş peşe artı yazdığına bu kadar sahte siteler dışında denk gelmedim
Valla ben sabirla bekliyorum odemeyi ben bukadar acik bir dede 1000 hic gormedimBenim çekim gelirse bende tekrar yatiricam kaybetsei zarar yok en azından keşke deneseydim demicem