- 2,564
- 885
- 113
Kanka bana güvenme bak para bişi olursa kefil değilim steyeRisk alalım bakalım sağol dostum
Kanka bana güvenme bak para bişi olursa kefil değilim steyeRisk alalım bakalım sağol dostum
Uyardığın için sağol dostum. Kararsızım zaten. Şimdi hiç yatirmamKimlik belge istiyolar şimdide sonra sahte belge diye bakiye silindi
Yok dostum. Senlik birşey değil zaten. Sadece fikir almak istemistim. Risk kişisel sonuçta. Sağolsun @Mustoxx1 uyardı. Vazgeçtim yatirmayacagimKanka bana güvenme bak para bişi olursa kefil değilim steye
starlight princes te yaptımbeyler hangi oyun açık girip oynuyalım
Usta xmas açık dedi öğlen ki arkadaş orda oynayıp çektim dedi 3 kere oyuna girdim 200 tl verdi sonrası zaten sıfır 😁 tamamen şans işi ben zaten böyle bonuslardan daha çekemedimPara dağıttılar bedavadan normal degldi oyunlar ben yarıda bırakıp konuya baktm çeken olunca devam ettim sahte siterlerde bile bu kadar + yazmaz oyunlar 100 kişiden 90 ni zorlanmadan çevirip çekti
Hak ediyorsunuzAmatör bunlar kripto ile yatırım yaptim hesaba gecmedi saatlerdir. Txid id bile istemiyor yoğunluk var şuan sonra baglanin diyor ulan yatırım yaptik önceliğin yatırım almak değil mi
Benim de 3 saat oldu sayılır ee senle beraber o saatte çekim verenler çekimim geldi diye yorum yapmışlarKonuyu kilitleyin ödeme falan yapmıyorlar 6 saattir işleme bile alınmıyor 2 3 kişiye ödediler amaç göz boyamak şimdi yatırıma çıkıyorlar kilit konu
Yan odanda yatan da hak ediyordu hakkini verdik 5 kişiHak ediyorsunuz
Teşekkürler dost 1500 TL ödediler paylaşım icin teşekkürler..Bonus yalnızca EGT Digital, Pragmatic Play, Amusnet, Hacksaw, Playson sağlayıcılarının slot oyunlarında geçerlidir.
Alınan bonus, 35 katı çevrim şartına tabidir.
Bu bonus kapsamında oyuncu en fazla 1500 TRY kazanabilir ve çekim yapabilirsiniz.
Bu bonus ile elde edilen kazançları sadece havale ile 1500 TL olarak çekim yapabilirsiniz.
Bilgileri doldurunca tekliflere otomatik ekleniyor
robobet1.com
Kudurdun mu sen kıyamam paşamaYan odanda yatan da hak ediyordu hakkini verdik 5 kişi