- 3,173
- 1,341
- 113
Çekim uzun süren canlıya yazssin bekleyin burda dedi baktım çekimi beklemeye almış bilginize
Shining crownda 40 betten 7000 oldu sonra o da sweet de 16k oldu..mesele bu yiğen1k yı 35 k çevirip çeken tüm oyunculara tebrikler![]()
İlk baştaki 2 olan onla ver gecikme olursa canlıya yaz bekletio seni çekim hopp gelio dost 😀Hangi havale ile çekim yaptınız çevrim tamam kasa 1500 sabit çekim vericem hangi yöntemle verdiniz
Expres havale diyin aynen onla verdim ben kimlik verilen tarih ne diyor anlamadım bende son kullanma tarihini yazdımİlk baştaki 2 olan onla ver gecikme olursa canlıya yaz bekletio seni çekim hopp gelio dost 😀
Ben hiç doğrulama yapmadim şimdi de çekim verdim bekliyorumBeyler ya doğrulama gerekli dioda gmail mi
öyle mi oldu yiğen tebriklerShining crownda 40 betten 7000 oldu sonra o da sweet de 16k oldu..mesele bu yiğen
Para dağıttılar bedavadan normal degldi oyunlar ben yarıda bırakıp konuya baktm çeken olunca devam ettim sahte siterlerde bile bu kadar + yazmaz oyunlar 100 kişiden 90 ni zorlanmadan çevirip çekti1k yı 35 k çevirip çeken tüm oyunculara tebrikler![]()
Biri yatırmış 28 K öektiBuraya para yatırılır mi arkadaşlar sizce ? Oyunlar baya açık bonusa mi açık yoksa orasıni bilemedim. Risk alınır mı sizce. Yatıran falan var mı ?
Risk alalım bakalım sağol dostumBiri yatırmış 28 K öekti
Kankam SS bak istersen atigim en son bilmeden etmeden şey yapmayinRisk alalım bakalım sağol dostum
Kimlik belge istiyolar şimdide sonra sahte belge diye bakiye silindiRisk alalım bakalım sağol dostum