- 35
- 13
- 8
Ödeme geldi paylaşan arkadaşa teşekkürler
Berkay eroinman misin senÖdeme geldi diyenlerin hepsi yeni üye aktif değil mesaj sayılari ve profillerine bakin site elemanları üye olmayin ödeme yapmiyor
Odemezler dedim dolandırıcı bunlariki saattir ödeme bekliyorum sürekli red yiyor canlı destek tekrar çekim verin diyor veriyorum red yiyor 3 saattir uğraşıyorum yeminle yapmiyacaklar ödeme
Hocam peşini bırakma dolandırıcı olsalar bana ödemezlerdi çekersin o parayıÖdemiyor arkadaşlar havale veriyorum kripto ver diyor kriptodan çekim veriyorum olmuyor tekrar dene diyor en az 15 seferdir deniyom ödeyen bir site olsa ya çokdan ban yemiştim yada ödemişlerdi
Bizde verdik 500 bu sekil ya iptal ya gelir sanmıyorum ama bakalım geleceğiniİlkinde iptal edildi ben yanlış bir şey yapmışım ikinci seferimde 15 dakikada ödendi arkadaşlar bilginiEkli dosyayı görüntüle 905320ze.
gelir gelir sıkıntı yapmayın dolandırıcı değil. Belli ki sıkıntı şu Anında Havale yöntemi sıkıntılı bir yöntem sürekli hesap bulunmuyor. Bulununca çekebilirsiniz en kötüOnay bekleniyorda bakalım
tamam kanka öyle oluyor zatenBakiye sildi yavşaklar şimdi 500 çekim verdik 4.500 yok
Pardon sitenin günahını aldık 🤣3 dk geldi 500 eyvallah kraltamam kanka öyle oluyor zaten