Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu RitzBet 300₺ Deneme Bonusu

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,208
1,541
113
Ödeme geldi diyenlerin hepsi yeni üye aktif değil mesaj sayılari ve profillerine bakin site elemanları üye olmayin ödeme yapmiyor

hamzaca

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7
8
3
iki saattir ödeme bekliyorum sürekli red yiyor canlı destek tekrar çekim verin diyor veriyorum red yiyor 3 saattir uğraşıyorum yeminle yapmiyacaklar ödeme

lysing

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
85
32
18
İlkinde iptal edildi ben yanlış bir şey yapmışım ikinci seferimde 15 dakikada ödendi arkadaşlar bilginiEkran görüntüsü 2025-12-26 043701.pngze.

lysing

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
85
32
18
Outlook olan e posta adresime mail gelmiyordu Gmail olanı yazdım kod geldi sizde bi deneyin

lysing

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
85
32
18
Ödemiyor arkadaşlar havale veriyorum kripto ver diyor kriptodan çekim veriyorum olmuyor tekrar dene diyor en az 15 seferdir deniyom ödeyen bir site olsa ya çokdan ban yemiştim yada ödemişlerdi
Hocam peşini bırakma dolandırıcı olsalar bana ödemezlerdi çekersin o parayı

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,333
1,427
113
Onay bekleniyorda bakalım

lysing

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
85
32
18
Onay bekleniyorda bakalım
gelir gelir sıkıntı yapmayın dolandırıcı değil. Belli ki sıkıntı şu Anında Havale yöntemi sıkıntılı bir yöntem sürekli hesap bulunmuyor. Bulununca çekebilirsiniz en kötü