- 3
- 1
- 3
Kanka bu hangi kripto uygulamasıÇekim kabul edildi ve geldi deneyebilirsiniz
Kanka bu hangi kripto uygulamasıÇekim kabul edildi ve geldi deneyebilirsiniz
takılmayın artık bilgi işine ya hiç bir bilginizin bir önemi yok ebemizden tutun da okul kayıtlarımız,hastahane kayıtlatlarımız,tapu bilgilerimiz çalındı zaten,he bir artısı var artık hiç bir şeyimizin çalınabileceği korkusu olmadan yaşayacaz çünkü çalınmadık götümüzdeki dondan başka bir şey yokBilader bilgi hırsızlıgıda dolandırılmaktır
Yatırımsız olan bişey ne dolandıracak çok çok çekim ödemez ve dolandırılmış olunmaz ödeme yapmayan site olarak geçer dolandırıcı demek için yaturım yapıp çekim yaparken ödeme yapmaması
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hangi oyunda yaptınÇekim verildi
Çekim verdim ödenir ise haber ederim teşekkürler Ritz bettakılmayın artık bilgi işine ya hiç bir bilginizin bir önemi yok ebemizden tutun da okul kayıtlarımız,hastahane kayıtlatlarımız,tapu bilgilerimiz çalındı zaten,he bir artısı var artık hiç bir şeyimizin çalınabileceği korkusu olmadan yaşayacaz çünkü çalınmadık götümüzdeki dondan başka bir şey yok
Bı tane hırsız dolandırıcı diyen vardı . Kesin oynadı kaybetti karaladi . Çekimim ona kapak olsun .
Puhahaha bende denedim kazandım verdim bakalım gelirse haber ederim
kucoin.com uygulama sıKanka bu hangi kripto uygulaması
hangi oyunda yaptınizÇekim verdim ödenir ise haber ederim teşekkürler Ritz bet
Bende verdim bakayım kaç dakika da gelecekçekim verildi
Bir kişide hangi oyunda yaptığını söylemiyorçekim verildi
Kanka sweet de yaptım dede de olur hangisini ister isen çekim verdim ama daha gelmedi işlem geçmişine tıklıyorum oda gözükmüyorBir kişide hangi oyunda yaptığını söylemiyor
Eyvallah dost deneyelim bakalım gerçi şans meselesi şu şans bi benim yüzüme gülmediKanka sweet de yaptım dede de olur hangisini ister isen çekim verdim ama daha gelmedi işlem geçmişine tıklıyorum oda gözükmüyor
İnşallah gelir kanka tebrikler bu aradaEyvallah dost deneyelim bakalım gerçi şans meselesi şu şans bi benim yüzüme gülmedi
Kanka ufakdan başla verir belki şans umarım kazanırsınİnşallah gelir kanka tebrikler bu arada
sweet bonanza oyuna girdiBir kişide hangi oyunda yaptığını söylemiyor