- 2,832
- 1,204
- 113
dün 1 k 1k toplam 2 k cektik şaşırdık ama ödedi site
Kral millet ne cekti varya geceden beri 3 5 ddefa aldilar bende sasirdim ben cekemedim bir gurlu alamadim milletin sansi yaver gittidün 1 k 1k toplam 2 k cektik şaşırdık ama ödedi site
aynen dogru söylüyorsun benim bile uyelik vardi tekrar verdi dostum 500 fs her türlü 200 u geçiyor du minimum 200 maksimum 1000 diKral millet ne cekti varya geceden beri 3 5 ddefa aldilar bende sasirdim ben cekemedim bir gurlu alamadim milletin sansi yaver gitti
Suan alınmıyor nereden alıncakaynen dogru söylüyorsun benim bile uyelik vardi tekrar verdi dostum 500 fs her türlü 200 u geçiyor du minimum 200 maksimum 1000 di
bitlmis olabilir yada kisa sureline kapatmış olabilirler dostSuan alınmıyor nereden alıncak
teşekkürlerArkadaşlar mesaj geldi site yenilendi diye 200 spin ekledik diye. Şartsız kazanç aviatorda 500 yaptım çektim min 200 Max 500 . Başka bir hesap daha vardı baktım onda da vardı . Kazanç her alanda geçerli
kafasına göre ekleme yapıyor. admalar 2_3 defa almış bana 1 tane bile eklemiyorArkadaşlar bu rinabet muhabbeti nedir rica etsem birisi özet geçer mi?
deneme bonusu veriyor almadıysan üye olup alabilirsin.Arkadaşlar bu rinabet muhabbeti nedir rica etsem birisi özet geçer mi?
Eywallah reisdeneme bonusu veriyor almadıysan üye olup
deneme bonusu veriyor almadıysan üye olup alabilirsin.
Tşkler reis bilgi icinkafasına göre ekleme yapıyor. admalar 2_3 defa almış bana 1 tane bile eklemiyor
rica ederim dostumEywallah reis