- 6,293
- 2,844
- 113
Ben bekliyorum 42 kişi kaldı. Ip diyecek kesinCanlı destekde sıra var bi bağlanabilsem şiir yazıcam
Ben bekliyorum 42 kişi kaldı. Ip diyecek kesinCanlı destekde sıra var bi bağlanabilsem şiir yazıcam
Hayır daha önce deneme bonusumuzdan faydalanmışsınız dicekBen bekliyorum 42 kişi kaldı. Ip diyecek kesin
Herkes fayfalanmıştı zaten. 2. Kez çeken var bir sürüHayır daha önce deneme bonusumuzdan faydalanmışsınız dicek
Ağır geldi oe lere çapı ne kadar zaten bunlarınHerkes fayfalanmıştı zaten. 2. Kez çeken var bir sürü
20 kişi kaldı bakalımAğır geldi oe lere çapı ne kadar zaten bunların
İyice bi söv bütün küfürleri et knk20 kişi kaldı bakalım
Yav şeref yoksunları millete bilerek mi ödedi yanlışlıkla mı acaba. Çok fazla çeken varİyice bi söv bütün küfürleri et knk
Ne diyoBağlandım bakalım
Senin dediğini dedi. Daha önce yararlanmışsınız. Millet 3 kez çekti biz 1 kez çekemedik.....Ne diyo
yapçak bişey yok gtüne soksunlar 500 lira için uğraşılmazSenin dediğini dedi. Daha önce yararlanmışsınız. Millet 3 kez çekti biz 1 kez çekemedik.....
ParatimParatim vereceğim bende sen havale mi verdin ?
Rinabet yiyemeyecegin mikin altına girme adi siteBakiyeyi sildi o. Çocukları ilk kez aldım bonusu
Telegram gurubunda 100k kisi var adamlar geceden beri milyonluk cekti siz gec farkettinizşerefsiz dolandırıcılar benim çekimi reddedip bakiyeyi sildiler. Madem kasanız yok neden bu işlere giriyorsunuz bre sefiller