- 52,429
- 24,996
- 113
Mail mi geldi bir şey mi geldi sanaArkadaşlar odeonbet çevrim ve çekim şartsız 250 TL eklenmiş sifreni sifirla çek konusunu da açın isterseniz 2 hesap var ikisinide eklemiş çekim 5 dakika sürmesi ihtiyacı olan faydalansin
Mail mi geldi bir şey mi geldi sanaArkadaşlar odeonbet çevrim ve çekim şartsız 250 TL eklenmiş sifreni sifirla çek konusunu da açın isterseniz 2 hesap var ikisinide eklemiş çekim 5 dakika sürmesi ihtiyacı olan faydalansin
Mail gelmiş evetMail mi geldi bir şey mi geldi sana
Kişiye Özel bende ekleme yokMail mi geldi bir şey mi geldi sana
Ben herkese sandım yararlanin istedim kardeşKişiye Özel bende ekleme yok
EyvallahBen herkese sandım yararlanin istedim kardeş
1 saat oldu ödemedi zaten dahada odemezRina ayıktı daha ödemez bekleyenleri iptal edecek.
Ödeme işlem sırasındadır dedi kanka şimdi 2-3 dakkaya öder herhalde bakiye düzenlemesi Felan yaptıBenim de yarım saat oldu. Ödeyince yazsana kanka
Benim 1 saati geçti kontrolde kankaÖdeme işlem sırasındadır dedi kanka şimdi 2-3 dakkaya öder herhalde bakiye düzenlemesi Felan yaptı
Uzun beklettiyse öder büyük ihtimal. İptal ettiklerini 3-5 dakka da iptal etmiş..Benim 1 saati geçti kontrolde kanka
İnşallah kanka. Ödeme gelince tekrar yazar mısınUzun beklettiyse öder büyük ihtimal. İptal ettiklerini 3-5 dakka da iptal etmiş..
Bonusu sistemden kaldırdılarsa o yüzden geçmemiştir500 fs kazancı bakiyeye yansımadı sebebi ne olabilir? 40 dakikayı geçti hala yansımadı