Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Rekorist0x - Kasa 200 *Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,182
22,703
113
Aynen o ve houston maci ama hpuston eline verdi herkesin adamlarin sakat olmayan 5 6 oyuncusu kaldi onlarla 130 sayi atti
Phi full sakat harbiden nasil oldu bu is kime sorsan houston fark atar derdi kimin aklına gelir di phi 130 sayi atcak valla değişik işler dondu o maçta

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Phi full sakat harbiden nasil oldu bu is kime sorsan houston fark atar derdi kimin aklına gelir di phi 130 sayi atcak valla değişik işler dondu o maçta
Bir ara phi kazanir üst almistim goldena karsi o macta oran 7 falandi bunda 15 o zmanda eksikti ama yine iyi 5 vardi simdi hic yok ilginc iste nba her sey olabiliyor

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,182
22,703
113
Bir ara phi kazanir üst almistim goldena karsi o macta oran 7 falandi bunda 15 o zmanda eksikti ama yine iyi 5 vardi simdi hic yok ilginc iste nba her sey olabiliyor
Taraf bahsi nba için harbiden sikinti ust en mantıklı tercih valla ne olacagi hiç belli olmuyor bugün olduğu gibi gecende denver evinde was a yenildi galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...