- 846
- 949
- 93
mola
Phi full sakat harbiden nasil oldu bu is kime sorsan houston fark atar derdi kimin aklına gelir di phi 130 sayi atcak valla değişik işler dondu o maçtaAynen o ve houston maci ama hpuston eline verdi herkesin adamlarin sakat olmayan 5 6 oyuncusu kaldi onlarla 130 sayi atti
Bu per ortada diger perler hic bulasma bencene diyorsunuz alalım yorumları
Ben güveniyorum hala da çeyrek sonu rotasyon da sıkıntı çıkmazsa wonlarizne diyorsunuz alalım yorumları
Bence sadece senin gibi handikap oynayanlarin taraf oynayanlarin eline veriyor her gece nba dost agdfdAynen o ve houston maci ama hpuston eline verdi herkesin adamlarin sakat olmayan 5 6 oyuncusu kaldi onlarla 130 sayi atti
Kafana gore ceyrek alt ust git zaten hepsi yszi turane diyorsunuz alalım yorumları
Yoo pişman degilimGol almayan iy pişman![]()
Kral para olsa bugün zaten köselik olmuştuk puahhaGol almayan iy pişman![]()
kslakdlskdkdkdo ok bekle sayı kanka😀🫡Yoo pişman degilim
Hakaosnskkd kısmetKral para olsa bugün zaten köselik olmuştuk puahha
Kendimi avuturken benKral para olsa bugün zaten köselik olmuştuk puahha
Bir ara phi kazanir üst almistim goldena karsi o macta oran 7 falandi bunda 15 o zmanda eksikti ama yine iyi 5 vardi simdi hic yok ilginc iste nba her sey olabiliyorPhi full sakat harbiden nasil oldu bu is kime sorsan houston fark atar derdi kimin aklına gelir di phi 130 sayi atcak valla değişik işler dondu o maçta
Zaten gol almayan evi basmatan bin pişman diyorlar bssinca da perişan oluyorlwr ggffKral para olsa bugün zaten köselik olmuştuk puahha
tek golden neler neler çektik dostlar o topa girilmezZaten gol almayan evi basmatan bin pişman diyorlar bssinca da perişan oluyorlwr ggff
tek golden neler neler çektik dostlar o topa girilmez
Taraf bahsi nba için harbiden sikinti ust en mantıklı tercih valla ne olacagi hiç belli olmuyor bugün olduğu gibi gecende denver evinde was a yenildi galibaBir ara phi kazanir üst almistim goldena karsi o macta oran 7 falandi bunda 15 o zmanda eksikti ama yine iyi 5 vardi simdi hic yok ilginc iste nba her sey olabiliyor
Sinanim sen anlamazsin bosver puahahBence sadece senin gibi handikap oynayanlarin taraf oynayanlarin eline veriyor her gece nba dost agdfd