Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Rekorist0x - Kasa 200 *Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,020
22,454
113
Öyle dee kendim alsam kuran çarpsın elim titrerse şerefsizim de adam duygusal oldu üzüldüm bende sağlık olsun daha iyilerini çalışarak elde eder umarım
O yuzden dedim sana zaten adamın son parasi biz birsey demeyelim kendisi oynasin diye ee sonunda kupon gelmeyince insan ister istemez üzülüyor yine ole ciddi bi para degildi yarin belki bi rol yapar dostumuza da destek çıkarız

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,205
4,380
113
O yuzden dedim sana zaten adamın son parasi biz birsey demeyelim kendisi oynasin diye ee sonunda kupon gelmeyince insan ister istemez üzülüyor yine ole ciddi bi para degildi yarin belki bi rol yapar dostumuza da destek çıkarız
Yaparız tabi ağzına sağlık dostum Varol

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,020
22,454
113
Yaparız tabi ağzına sağlık dostum Varol
Cok az kaldi yapacaz artik biseyler rahat ol eski kimliğime donmeme az kaldi gibi hissediyorum herseyi koyarız yoluna Allah in izniyle yeter ki ümitsiz olmayalım hayatta kalabilmek için güçlü olman lazım yoksa el divan ortada kalırsın Allah büyük gün doğmadan neler doğar sabret

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,205
4,380
113
Cok az kaldi yapacaz artik biseyler rahat ol eski kimliğime donmeme az kaldi gibi hissediyorum herseyi koyarız yoluna Allah in izniyle yeter ki ümitsiz olmayalım hayatta kalabilmek için güçlü olman lazım yoksa el divan ortada kalırsın Allah büyük gün doğmadan neler doğar sabret
Umarım en güzel günler bizimle olur harbiden bunalım stres sıkıntılı günlerim çok oldu konu sadece kumar para da değil büyük hayaller gitti hersey güzel olsun iyi geceler sizlere yarın görüşürüz kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...