- 22,539
- 11,664
- 113
Ağlayacam yemin ederim
25 kadar 9 gün var o zaman kadar kim öle kim kala çaresi var kredi çekersin bir yerde borç alırsın kod kovala o zamana kadar yaparsın yanils maçları oynadın 2 basket oynayacaktım yada tek basket oynayacaktım gelecekti sağlık olsunEvet dostlar çubuk sert girdi bu sefer gerçekten battık atın 25inde ödeme vardı işimiz bitti
Kod nasıl kovalarız dost o iştende anlamıyorum ödeme bankaya birde o sıkıntı25 kadar 9 gün var o zaman kadar kim öle kim kala çaresi var kredi çekersin bir yerde borç alırsın kod kovala o zamana kadar yaparsın yanils maçları oynadın 2 basket oynayacaktım yada tek basket oynayacaktım gelecekti sağlık olsun
Demiştim demekten hoşlanmam ama harbiden aceleci davrandı gündüz ne güzel kg üst maçlar vardı sağlık olsun vardır bi çıkar yolu25 kadar 9 gün var o zaman kadar kim öle kim kala çaresi var kredi çekersin bir yerde borç alırsın kod kovala o zamana kadar yaparsın yanils maçları oynadın 2 basket oynayacaktım yada tek basket oynayacaktım gelecekti sağlık olsun
Bidaha deneyeceğiz ufak kasa varDemiştim demekten hoşlanmam ama harbiden aceleci davrandı gündüz ne güzel kg üst maçlar vardı sağlık olsun vardır bi çıkar yolu
Öğlene akşama odaklan bosver gündüzleri tirt bültenBidaha deneyeceğiz ufak kasa var
Konu bu burda kodlar veriyor bazen yatirimsiz da var değerlendir banka daha iyi kafan rahat şahıs olmasindaKod nasıl kovalarız dost o iştende anlamıyorum ödeme bankaya birde o sıkıntı
Söyledin var hatta bir maçta önermiştin üst olur diye olduDemiştim demekten hoşlanmam ama harbiden aceleci davrandı gündüz ne güzel kg üst maçlar vardı sağlık olsun vardır bi çıkar yolu
Sağlık olsun fener ilk yarı 02çs veya kg diyorum 2 oranı vardır çs nin Allah a emanet olun ben yatayım biraz Arsenal maçına kalkarım görüşürüzSöyledin var hatta bir maçta önermiştin üst olur diye oldu
Eyvallah dost bende yatacam holiganbet var turnuva onu oynatmyacam bende Allah rahatlık versinSağlık olsun fener ilk yarı 02çs veya kg diyorum 2 oranı vardır çs nin Allah a emanet olun ben yatayım biraz Arsenal maçına kalkarım görüşürüz
Bu iddaa nasıl bir iş ya anliyanda oyjuyor anlamayana parası olanda olmayanda bu arada Manchester basket üst bankoo futbolda gelmez büyük ihtimal demiştim uzman vip oyuncu olaraktan tabi fazla iplenmedikÖğlene akşama odaklan bosver gündüzleri tirt bülten
Ya bs git buradan ruh hastası Salak yaBu iddaa nasıl bir iş ya anliyanda oyjuyor anlamayana parası olanda olmayanda bu arada Manchester basket üst bankoo futbolda gelmez büyük ihtimal demiştim uzman vip oyuncu olaraktan tabi fazla iplenmedik
Üstüne bişey giy knk üşütürsünYa bs git buradan ruh hastası Salak ya
Yok ki giyeyim kanka. Bana bi kazaklık rol yaptır o zmn😂Üstüne bişey giy knk üşütürsün