Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Rekorist0x / Batış

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
3.24

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
949
93
Evet dostlar çubuk sert girdi bu sefer gerçekten battık atın 25inde ödeme vardı işimiz bitti

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,188
4,363
113
Sıkma canını dünyanın sonu değil ya dikkat et kendine

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,813
4,837
113
Evet dostlar çubuk sert girdi bu sefer gerçekten battık atın 25inde ödeme vardı işimiz bitti
25 kadar 9 gün var o zaman kadar kim öle kim kala çaresi var kredi çekersin bir yerde borç alırsın kod kovala o zamana kadar yaparsın yanils maçları oynadın 2 basket oynayacaktım yada tek basket oynayacaktım gelecekti sağlık olsun

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
949
93
25 kadar 9 gün var o zaman kadar kim öle kim kala çaresi var kredi çekersin bir yerde borç alırsın kod kovala o zamana kadar yaparsın yanils maçları oynadın 2 basket oynayacaktım yada tek basket oynayacaktım gelecekti sağlık olsun
Kod nasıl kovalarız dost o iştende anlamıyorum ödeme bankaya birde o sıkıntı

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,188
4,363
113
Demiştim demekten hoşlanmam ama harbiden aceleci davrandı gündüz ne güzel kg üst maçlar vardı sağlık olsun vardır bi çıkar yolu

secduman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
283
98
28
Öğlene akşama odaklan bosver gündüzleri tirt bülten
Bu iddaa nasıl bir iş ya anliyanda oyjuyor anlamayana parası olanda olmayanda bu arada Manchester basket üst bankoo futbolda gelmez büyük ihtimal demiştim uzman vip oyuncu olaraktan tabi fazla iplenmedik

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,302
12,217
113
Bu iddaa nasıl bir iş ya anliyanda oyjuyor anlamayana parası olanda olmayanda bu arada Manchester basket üst bankoo futbolda gelmez büyük ihtimal demiştim uzman vip oyuncu olaraktan tabi fazla iplenmedik
Ya bs git buradan ruh hastası Salak ya