- 1,240
- 429
- 83
Tanıdığım iyi bir psikiyatri hocası var istersen yönlendirebilirim kardeşim halin hiç normal değil
Bir an gözümün önüne Yusuf Güney geldi. O da bambaşka kafalarda astral seyahatler yapıp her gece başka birileriyle eğleniyormuş. İşin garibi birde buna inanan kitle var , ayriyetten Yusuf Güney den sonra Yusuf Güney gibi olanlarda türedi 😂😂Şunu da belirteyim bu tarz konuları açtığında veya toplumda konuştuğunda kim rahatsız oluyor veya hayal gibi geliyorsa bil ki o insanlar dünya hayatina dalmistir ve kötü metafiziklerin esiridir. Sen uyanmaya yatkın bir insansın diğerleri sistemin parçası ve uykuda olanlar. Kendini sev
Hater lerım her actıgım konuyu sıkayet edıp kapattırıo dunyada ıyı ınsanları sevmezler goze batarmıs bunuda sılmeyın kırallar sakıncalı bısı yazmıom @Shellac @Daimon @Başkan
Konuma geleyım Bugun tv acıktı sıgortam.net reklamı cıktı. Normalde 100 kere ızlemısımdır hıc aklıma glmedı. Reklamın sembolu kecı. Seytanı fıgur bu. Baska hayvanmı kalmadı ustelık kecı resımde reklamda tek gozunu kırpıor tek goz kapatma dupeduz seytanı fıgur bılıncaltımıza ısletıolar. Bılınc altımıza gırınce noluo yemınle bılmıom ama oyle boyle beynımıze kazıolar ısteyen yorumda dalgasını yapsın. Nıe kecı kedı yap kopek yap sembolu. Panda penguen yap baska hayvan yap nıe kecı ustelık tek gozunu kapatmıs hangı reklam fıgurunda reklamın sembol yuzu tek gozunu kapatıo. Bunu kesfettım dıe ıns oldurmezler
Makine123 ile akrabalık var mı dostum 3 gündür konu açmadıHater lerım her actıgım konuyu sıkayet edıp kapattırıo dunyada ıyı ınsanları sevmezler goze batarmıs bunuda sılmeyın kırallar sakıncalı bısı yazmıom @Shellac @Daimon @Başkan
Konuma geleyım Bugun tv acıktı sıgortam.net reklamı cıktı. Normalde 100 kere ızlemısımdır hıc aklıma glmedı. Reklamın sembolu kecı. Seytanı fıgur bu. Baska hayvanmı kalmadı ustelık kecı resımde reklamda tek gozunu kırpıor tek goz kapatma dupeduz seytanı fıgur bılıncaltımıza ısletıolar. Bılınc altımıza gırınce noluo yemınle bılmıom ama oyle boyle beynımıze kazıolar ısteyen yorumda dalgasını yapsın. Nıe kecı kedı yap kopek yap sembolu. Panda penguen yap baska hayvan yap nıe kecı ustelık tek gozunu kapatmıs hangı reklam fıgurunda reklamın sembol yuzu tek gozunu kapatıo. Bunu kesfettım dıe ıns oldurmezler
Hep kendime sorardım bu pskiyatrallar oturduğu yerden atıp tutup zırvalıyor bedava para kazanıyorlar diyordum evet belki yine büyük bir kısmı bunu yapıyor ama dikiş tutmaz ipe sapa gelmez insanlarla uğraşıyorlar. Ne kadar tedaviye cevap verirler o da muammaTanıdığım iyi bir psikiyatri hocası var istersen yönlendirebilirim kardeşim halin hiç normal değil
Belki bu o kişidir o bayağıdır ortalıkta yok . Sanırım yan çarları olabilir 😆Makine123 ile akrabalık var mı dostum 3 gündür konu açmadı
Onun olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamamBelki bu o kişidir o bayağıdır ortalıkta yok . Sanırım yan çarları olabilir 😆
İlluminati işareti ne anlama geeliyor
Yusuf guneye de bu arada kotu metafizikler kotu cinler musallat olmus. O gercekten sacmaliyor. Ama benim anlatmak istedigim yusuf guney falan degil sembolizm ve dunyaya hukmetmeye calisan kisilerin varoldugu ve insan zihnini kontrol altinda tutmak istemeleri.Bir an gözümün önüne Yusuf Güney geldi. O da bambaşka kafalarda astral seyahatler yapıp her gece başka birileriyle eğleniyormuş. İşin garibi birde buna inanan kitle var , ayriyetten Yusuf Güney den sonra Yusuf Güney gibi olanlarda türedi 😂😂
Usta sende de sıkıntı var gibi sana diyeyim.Yusuf guneye de bu arada kotu metafizikler kotu cinler musallat olmus. O gercekten sacmaliyor. Ama benim anlatmak istedigim yusuf guney falan degil sembolizm ve dunyaya hukmetmeye calisan kisilerin varoldugu ve insan zihnini kontrol altinda tutmak istemeleri.
Şu yaz aylarında soğuk cacık satmak iyi olurdu ama zabıtalar varHadi otekiler ozel kuruluş sttiredinde icecek siselerine devlet nasil musade ediyor hala anlam veremiyorum 😁
Ayakta uyuyanlardan iyi olur aslinda cacik sat belki izin verirler 😁Şu yaz aylarında soğuk cacık satmak iyi olurdu ama zabıtalar var
Kıral sen çok yaşamazsın şeytan pesindeHater lerım her actıgım konuyu sıkayet edıp kapattırıo dunyada ıyı ınsanları sevmezler goze batarmıs bunuda sılmeyın kırallar sakıncalı bısı yazmıom @Shellac @Daimon @Başkan
O small seytan dost 😄🤣Messide mi şeytan dost
Goat diyorlar adama
meti bırakHater lerım her actıgım konuyu sıkayet edıp kapattırıo dunyada ıyı ınsanları sevmezler goze batarmıs bunuda sılmeyın kırallar sakıncalı bısı yazmıom @Shellac @Daimon @Başkan