Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Reklamlardaki Gizemler

orhan86

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,240
429
83
Tanıdığım iyi bir psikiyatri hocası var istersen yönlendirebilirim kardeşim halin hiç normal değil

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Şunu da belirteyim bu tarz konuları açtığında veya toplumda konuştuğunda kim rahatsız oluyor veya hayal gibi geliyorsa bil ki o insanlar dünya hayatina dalmistir ve kötü metafiziklerin esiridir. Sen uyanmaya yatkın bir insansın diğerleri sistemin parçası ve uykuda olanlar. Kendini sev
Bir an gözümün önüne Yusuf Güney geldi. O da bambaşka kafalarda astral seyahatler yapıp her gece başka birileriyle eğleniyormuş. İşin garibi birde buna inanan kitle var , ayriyetten Yusuf Güney den sonra Yusuf Güney gibi olanlarda türedi 😂😂

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,488
2,642
113
Hater lerım her actıgım konuyu sıkayet edıp kapattırıo dunyada ıyı ınsanları sevmezler goze batarmıs bunuda sılmeyın kırallar sakıncalı bısı yazmıom @Shellac @Daimon @Başkan

Konuma geleyım Bugun tv acıktı sıgortam.net reklamı cıktı. Normalde 100 kere ızlemısımdır hıc aklıma glmedı. Reklamın sembolu kecı. Seytanı fıgur bu. Baska hayvanmı kalmadı ustelık kecı resımde reklamda tek gozunu kırpıor tek goz kapatma dupeduz seytanı fıgur bılıncaltımıza ısletıolar. Bılınc altımıza gırınce noluo yemınle bılmıom ama oyle boyle beynımıze kazıolar ısteyen yorumda dalgasını yapsın. Nıe kecı kedı yap kopek yap sembolu. Panda penguen yap baska hayvan yap nıe kecı ustelık tek gozunu kapatmıs hangı reklam fıgurunda reklamın sembol yuzu tek gozunu kapatıo. Bunu kesfettım dıe ıns oldurmezler
1750454509542.png 1750454567729.png

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,252
10,158
113
Hater lerım her actıgım konuyu sıkayet edıp kapattırıo dunyada ıyı ınsanları sevmezler goze batarmıs bunuda sılmeyın kırallar sakıncalı bısı yazmıom @Shellac @Daimon @Başkan

Konuma geleyım Bugun tv acıktı sıgortam.net reklamı cıktı. Normalde 100 kere ızlemısımdır hıc aklıma glmedı. Reklamın sembolu kecı. Seytanı fıgur bu. Baska hayvanmı kalmadı ustelık kecı resımde reklamda tek gozunu kırpıor tek goz kapatma dupeduz seytanı fıgur bılıncaltımıza ısletıolar. Bılınc altımıza gırınce noluo yemınle bılmıom ama oyle boyle beynımıze kazıolar ısteyen yorumda dalgasını yapsın. Nıe kecı kedı yap kopek yap sembolu. Panda penguen yap baska hayvan yap nıe kecı ustelık tek gozunu kapatmıs hangı reklam fıgurunda reklamın sembol yuzu tek gozunu kapatıo. Bunu kesfettım dıe ıns oldurmezler
Makine123 ile akrabalık var mı dostum 3 gündür konu açmadı

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Tanıdığım iyi bir psikiyatri hocası var istersen yönlendirebilirim kardeşim halin hiç normal değil
Hep kendime sorardım bu pskiyatrallar oturduğu yerden atıp tutup zırvalıyor bedava para kazanıyorlar diyordum evet belki yine büyük bir kısmı bunu yapıyor ama dikiş tutmaz ipe sapa gelmez insanlarla uğraşıyorlar. Ne kadar tedaviye cevap verirler o da muamma

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
5,101
113
Vodafone amblemi
İphone amblemi
Google chrome amblemi
İçecek siselerindeki geri donusum amblemi
Bunlar hep seytana hizmet eden kuruluşlar gorebilene ama 😁

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
Bir an gözümün önüne Yusuf Güney geldi. O da bambaşka kafalarda astral seyahatler yapıp her gece başka birileriyle eğleniyormuş. İşin garibi birde buna inanan kitle var , ayriyetten Yusuf Güney den sonra Yusuf Güney gibi olanlarda türedi 😂😂
Yusuf guneye de bu arada kotu metafizikler kotu cinler musallat olmus. O gercekten sacmaliyor. Ama benim anlatmak istedigim yusuf guney falan degil sembolizm ve dunyaya hukmetmeye calisan kisilerin varoldugu ve insan zihnini kontrol altinda tutmak istemeleri.

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
5,101
113
Hadi otekiler ozel kuruluş sttiredinde icecek siselerine devlet nasil musade ediyor hala anlam veremiyorum 😁

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Yusuf guneye de bu arada kotu metafizikler kotu cinler musallat olmus. O gercekten sacmaliyor. Ama benim anlatmak istedigim yusuf guney falan degil sembolizm ve dunyaya hukmetmeye calisan kisilerin varoldugu ve insan zihnini kontrol altinda tutmak istemeleri.
Usta sende de sıkıntı var gibi sana diyeyim.

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Hadi otekiler ozel kuruluş sttiredinde icecek siselerine devlet nasil musade ediyor hala anlam veremiyorum 😁
Şu yaz aylarında soğuk cacık satmak iyi olurdu ama zabıtalar var

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,241
17,120
113

Kıral sen çok yaşamazsın şeytan pesinde

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
bu forumda takıla takıla " yok şu sitede oynamayın yok bu sitede oynamayın" diyenleri gördükçe hep o sitede oynuyordum şimdi yine refleks olarak sigortam.net de hesap açtım.

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,196
113

meti bırak

mercan34

SİNCE 1984
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,034
362
83
Konu çıkmaz sokağa giren insanların mevzusuna dönmüş awq😂