- 21,061
- 13,757
- 113
Oha 15 oranlı takım atmış vay be
sıkıntı yok reis yapabilirsek tabiGelmezse bile ben kar istemiyorum beyler izniniz olursa gelmezse bile @peatsx dostuma 500 roll bakiyesi vermek istiyorum eğer 4 5k bandında kazanır ise iade edebilirse sevinirim 7 aydır işsizim ve işsizlik maaşım kesildi bu ay 28k ödemem var
Sakin ol dep atacakGelmezse bile ben kar istemiyorum beyler izniniz olursa gelmezse bile @peatsx dostuma 500 roll bakiyesi vermek istiyorum eğer 4 5k bandında kazanır ise iade edebilirse sevinirim 7 aydır işsizim ve işsizlik maaşım kesildi bu ay 28k ödemem var
Bu kupon da gelirse 2 kişiye roll bakiyesi veririz 2 adım tek maç yaparlar yada 3 adım izniniz olursa tabiisıkıntı yok reis yapabilirsek tabi
roll sahibi sensin reis sen karar veriyorsun herkes ona uyarBu kupon da gelirse 2 kişiye roll bakiyesi veririz 2 adım tek maç yaparlar yada 3 adım izniniz olursa tabii
Canın sagolsun gardasim @peatsx gardasimiz her türlü hakkını verir rollünGelmezse bile ben kar istemiyorum beyler izniniz olursa gelmezse bile @peatsx dostuma 500 roll bakiyesi vermek istiyorum eğer 4 5k bandında kazanır ise iade edebilirse sevinirim 7 aydır işsizim ve işsizlik maaşım kesildi bu ay 28k ödemem var
Umarim gelir dostBu kupon da gelirse 2 kişiye roll bakiyesi veririz 2 adım tek maç yaparlar yada 3 adım izniniz olursa tabii